Αρχική » Τοποθέτηση Κακάνη για τον Shawn Rhoden οι κοινωνίες δυστυχώς είναι ίδιες παντού διψάνε για σάρκα και αίμα!

Τοποθέτηση Κακάνη για τον Shawn Rhoden οι κοινωνίες δυστυχώς είναι ίδιες παντού διψάνε για σάρκα και αίμα!

by admin

Σε παρέμβαση του στο BS ο Αγγελος Κακάνης αναφέρει για τον θάνατο του επαγγελματία bodybuilder Shawn Rhoden.

Το θέμα είναι πως οι κοινωνίες δυστυχώς είναι ίδιες παντού διψάνε για σάρκα κ αίμα, οι ίδιοι που τον εξυμνούσαν οι ίδιοι αμέσως την επόμενη τον σταύρωσαν.
Σίγουρα όλα έπαιξαν τον ρόλο τους, ιστορικό, εμβόλιο, προδιάθεση κλπ αλλά ο πραγματικός δολοφόνος είναι η ίδια η κοινωνία τον έβαλε στο περιθώριο τον στοχοποίησε κ τον αποτελείωσε, ότι κ να λέμε είναι φτηνές δικαιολογίες για εξιλέωση.

Δείτε εδώ

Dave Palumbo και Chris Aceto απαντούν στις έντονες φημολογίες για την υγεία του Shawn Rhoden, o Palumbo προχωρά παραπέρα μετά το 13:00 λεπτό που αναφέρει ότι τον ρωτούν για ποιο λόγο πεθαίνουν τόσοι bodybuilders τον τελευταίο καιρό; για τον Palumbo αν και τα άτομα διαφέρουν κοινώς παρονομαστής είναι ο COVID και το εμβόλιο! (13:15)

Δεν λέω ότι το bodybuilding δεν είναι επικίνδυνο, ..δεν λέω για τα φάρμακα που λαμβάνουν οι άνθρωποι για να επιτύχουν το μέγεθος (μάζα) την υψηλή αρτηριακή πίεση (ως παρενέργεια) στην περίπτωση του Shawn Rhoden, ήταν και το άγχος , όμως στην περίπτωση των άλλων – ανθρώπων όπως η περίπτωση του Johns Mendows (ήταν το προϋπάρχων  καρδιακό πρόβλημα και το ζήτημα με την πήξη στο αίμα) ο καθένας έχει το δικό του πρόβλημα, άλλα παραθέτω τον COVID και το εμβόλιο! …όταν παίρνετε το εμβόλιο έχετε προδιάθεση για θρόμβους (13:45) ή προβλήματα που μπορεί να προκληθούν από το εμβόλιο! καθώς και από τον COVID

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα