Αρχική » Τουλιάτος θεραπεία τεστοστερόνης μια συνέντευξη στις ΗΠΑ σε βρετανικό κανάλι.

Τουλιάτος θεραπεία τεστοστερόνης μια συνέντευξη στις ΗΠΑ σε βρετανικό κανάλι.

by admin

Όπως αναφέρει ο βιοπαθολόγος bodybuilder Γιώργος Τουλιάτος  την ημέρα του σεμιναρίου στις ΗΠΑ (δείτε εδώ) είχα τη δυνατότητα να δώσω  συνέντευξη σε κανάλι από τη βρετανία σχετικά με το ποιές ορμόνες χρησιμοποιούμε στην ανδρική ορμονική αποκατάσταση.


Σημ BS O Τουλιάτος  κάνει αναφορά για την θεραπεία  τεστοστερόνης-TRT στο Ηνωμένο Βασίλειο  και την Ευρώπη, για τις επτά ορμόνες που μπορούν να προστεθούν στην Θεραπεία Ορμονικής αποκατάστασης,  ενώ γινεται αναφορά για την τεστοστερόνη ως ανδρική ορμόνη που δεν επηρεάζει μόνο τη σεξουαλική ορμή, αλλά επηρεάζει  την οστική πυκνότητα, τον έλεγχο της ινσουλίνης και τον μεταβολισμό της υγείας μας. Γίνονται αναφορές στις ορμόνες HCG- Human Chorionic Gonadotrophin, DHT Analogue- Proviron- mesterolone, HGH- Human Growth Hormone, IGF1, DHEA, Pregnenolone, Nandrolone – Nandrolone Decanoate, Thyroid Hormones. Παράλληλα γίνεται μνεία για την  Nandrolone/ DECA και την θεραπεία ορμονικής αποκατάστασης, τα οφέλη της Νανδρολόνης και την δοσολογία στην ορμονική αποκατάσταση. 


Hormones added to Testosterone Treatment- TRT in the UK- TRT in Europe


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα