Αρχική » Τουλιάτος του την είπε Επιστημονικά! του Mike

Τουλιάτος του την είπε Επιστημονικά! του Mike

by admin

O Mike O’Hearn απαντά να σε ρωτήσω, ποιος είναι ο κύκλος μου τώρα; αν ήμουν σε κύκλο γιατρέ; Ο Τουλιάτος απαντά: δεν γνωρίζω, μοιάζεις σαν να ακολουθείς HRT !


Αρχικά η  συνέντευξη ξεκίνησε με τα κολακευτικά σχόλια του Ron Harris για τον Mike O’Hearn ενώ ο βιοπαθολόγος και bodybuilder Γιώργος Τουλιάτος δήλωσε ότι Mike OHearn ήταν το πρότυπο  στην νεότητα του, τα πρώτα  χρόνια στο γυμναστήριο, μια εποχή που δεν υπήρχε το διαδίκτυο, ενώ  αργότερα συναντήθηκε μαζί του δυο φορές στο Arnold Classic και στο Mr Olympia.

O Τουλιάτος επισημαίνει ότι “ο O’Hearn  ήταν ένας φανταστικός bodybuilder που θα μπορούσε εύκολα να κατακτήσει την επαγγελματική κάρτα, είχε όλο το πακέτο ως bodybuilder (ύψος – εμφανίσιμος – σωματική διάπλαση) προβλήθηκε στα περιοδικά, ενώ απετέλεσε ένα πρότυπο”.  Επίσης καταγράφεται η άποψη του Τουλιάτου  προς τον O’Hearn: “Έχουμε κάτι κοινό, πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι μας μισούν!” και αιτιολογεί αυτή την άποψη τονίζοντας ότι η επιτυχία φέρνει εχθρούς!

 Εδώ το απόσπασμα

 

Ο  Mike O’Hearn μετά το 4:05 περιγράφει την κουλτούρα που τον διέπει για την σωματική διάπλαση και την προπόνηση, κάνει μια ανάδρομη στην εφηβεία του, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει πως λατρεύει το γεγονός που συζητά σήμερα  μαζί τους την επιστημονική πλευρά της μυώδους κουλτούρας. Ο O’Hearn θυμάται πως έπρεπε να κυνηγήσει την τύχη του σε μια εποχή που δεν υπήρχε το διαδίκτυο, και για αυτό αναγκάστηκε να νικά  σε αγώνες και σε προκλήσεις αγώνων δύναμης, ήταν η εποχή που τον ανακάλυψε ο Joe Weider. Στην συνέχεια ¨μοιράζεται” την βιογραφία του με τους Ron Harris και  Γιώργο Τουλιάτο, δινοντας μια εικόνα από την αρχή της καριέρας του και την προπονητική νοοτροπία του σήμερα. 

Στο  24:24  ο Ron Harris λέει στον Mike O’Hearn ότι “δεν τον έχει δει ποτέ να ανεβοκατεβαίνει, διατηρεί μια σταθερή σωματική διάπλαση, χωρίς να χάνει και να κερδίζει μύες, να βάζει και να χάνει λίπος” Ο Ron Harris επισημαίνει πως μια παράμετρος  για αυτόν είναι ότι ο  O’Hearn  είναι φυσικός bodybuilder- natural όπως δηλώνει  (24:29)

O Mike O’Hearn απαντά να σε ρωτήσω, ποιος είναι ο κύκλος μου τώρα; αν ήμουν σε κύκλο γιατρέ; Ο Τουλιάτος απαντά: δεν γνωρίζω, μοιάζεις σαν να ακολουθείς HRT  ! (θεραπεία αντικατάστασης ορμονών) και φαίνεσαι δέκα χρόνια νεότερος!  ξέρεις το σώμα σου φαίνεται σαν 25 χρόνων! (24:40 λεπτό  έως 24:51)

Ο Τουλιάτος εξηγεί ότι η θεραπεία με τεστοστερόνη για λόγους υγείας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (εννοεί ποσοτικά σε σχέση με το ντόπινγκ) Ο Mike O’Hearn απαντά πως αυτό θα ήταν σωστό για ένα άντρα 50 ετών, ενώ παρακάτω ρωτά τον γιατρό εάν είμαι σε θεραπεία αντικατάστασης ορμονών τώρα τι ήμουν πριν δέκα χρόνια (εννοεί έπαιρνα ντόπα; ) 25:44 λεπτό

Ο Ron Ha rris παρεμβαίνει στο 25:58 και κάνει παρατήρηση  στον γιατρό Τουλιάτo λέγοντας γιατρέ – γιατρέ! εάν επαιρνε γραμμάρια για 35 χρόνια, (εννοεί τον Mike O’Hearn)  δεν θα εμοιαζε με αυτό που είναι σήμερα, πως θα ήταν η καρδιά του;

O Τουλιάτος απαντά στον Ron Harris, θυμάσαι τον Rich Piana που ήταν φίλος σου; (στην ίδια ηλικία)   

Παρακάτω η συνέχεια  

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα