Αρχική » Τους άφησε Απλήρωτους;

Τους άφησε Απλήρωτους;

by admin

Ti γίνεται εδώ; έως τώρα γνωρίζαμε για σπόνσορες που έδιναν ως χορηγία λίγα κουτιά με πρωτεϊνική σκόνη γάλακτος, και κάποια χημικά καλούδια, ενώ μετά απαιτούσαν από τους bodybuilders να φέρνουν πελάτες ή να πουλούν πρωτεΐνες λες και ήταν το Amazon!

Η είδηση για τους διαγωνισμούς,  εάν επαληθευτεί, δημιουργεί ερωτήματα. Συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκε, ότι οι διοργανωτές του Arnold Classic USA 2020 δεν κατέβαλαν τα χρηματικά έπαθλα στους νικητές και στις νικητήριες που διαγωνιστηκαν τον Μάρτιο στο Κολόμπους, της πολιτείας του Οχάιο.  In regards to which athletes were not paid!. Η είδηση προέρχεται από τον Nick Trigili στην επίσημη σελίδα του στο Youtube.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αρκετοί αθλητές  έχουν επικοινωνήσει μαζί του και επιβεβαίωσαν το γεγονός, ότι δεν έχουν  καταβληθεί ακόμη τα χρηματικά έπαθλα  από το  Arnold Classic USA.

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η διοργανωση  χτυπήθηκε σκληρά από τον κορονωϊό, όπου η έκθεση με τα συμπληρώματα  διατροφής και τα αθλητικά είδη ακυρώθηκε, ενώ ένας περιορισμένος αριθμός θεατών είχε πρόσβαση στις εκδηλώσεις.

[quote]Οι αθλητές δεν έχουν αποζημιωθεί και για τα έξοδα του ταξιδιού τους![/quote]

Έκτος του ότι δεν έλαβαν τα χρηματικά  έπαθλα, οι αθλητές που προσκλήθηκαν στις επιφανείς κατηγορίες  δεν έχουν αποζημιωθεί, και για τα έξοδα του ταξιδιού τους!

Ο Trigili δήλωσε ότι τα χρηματικά έπαθλα δίδονται πριν από την εκδήλωση ως εγγύηση για την πληρωμή των αθλητών, οι οποίοι επικοινώνησαν μετά το αρχικό σοκ με τη διοίκηση του Arnold Sports και η απάντηση ήταν ότι οι ίδιοι περιμένουν κρατική στήριξη σε μορφή δανείου!

[quote]Πρέπει να απαντήσει έδωσε ακάλυπτες επιταγές;[/quote]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα