Αρχική » Τους έπιασαν για Αναβολικά στην Αθήνα

Τους έπιασαν για Αναβολικά στην Αθήνα

by admin

Αν και τα γυμναστήρια είναι κλειστά για τους περισσότερους (όχι για όλους) ενώ παράλληλα δεν γίνονται και διαγωνισμοί σωματικής διάπλασης τα ΑΑΣ διακινούνται σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Από τον Σεπτέμβριο του 2020

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνελήφθησαν την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 δύο ημεδαποί, για διακίνηση παράνομων αναβολικών κ.α. επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία ουσιών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο 2020, δραστηριοποιούνταν στην από κοινού διακίνηση σε Ελλάδα και Κύπρο αναβολικών και άλλων απαγορευμένων ουσιών, τις οποίες προμηθεύονταν, ανά τακτά διαστήματα, από τη Βουλγαρία, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3.334) δισκία και αμπούλες αναβολικών κ.α. ουσιών, (3) κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας και πλήθος εγγράφων.

Η αξία των κατασχεθέντων ουσιών εκτιμάται ότι ανέρχεται στα (4.000) ευρώ περίπου, ενώ η συνολική αξία των σκευασμάτων, που είχαν διακινήσει κατά το διάστημα της δράσης τους, υπερβαίνει τα (30.000) ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Δεκέμβριο 40χρονος Έλληνας, συνελήφθη στους Αγίους Αναργύρους με 11.333 δισκία και αμπούλες παράνομων αναβολικών ουσιών κατέληγαν σε γυμναστήρια και σε γνωστούς αθλητές body building σε Αθήνα και περιφέρεια


Δείτε επίσης εδώ  Γίναμε γνωστοί στη Γαλλία πρώτη Μούρη στη EUROPOL

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα