Αρχική » Το Έθνος μιλά για γνωστό bodybuilder εμπλεκόμενο σε κύκλωµα αναβολικών

Το Έθνος μιλά για γνωστό bodybuilder εμπλεκόμενο σε κύκλωµα αναβολικών

by admin

Εδώ και λίγες ώρες τα ελληνικά media αναδημοσιεύουν το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας  Έθνος της Κυριακής, που θα κυκλοφορήσει αύριο. Πρόκειται για μια συγκλονιστική αποκάλυψη που αφορά το ελληνικό bodybuilding.

Συγκεκριμένα το www.ethnos.gr προϊδεάζει δημοσιεύοντας

Ο youtuber των αναβολικών που έκανε «κατήχηση» σε 10.000 σπίτια


Ο τζίρος των πωλήσεών του ξεπερνούσε τα 2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής

«Προπόνηση, διατροφή, φάρµακο». Με τις τρεις αυτές λέξεις περιέγραφε τη «συνταγή» της επιτυχίας για έναν bodybuilder γνωστό αθλητή, ο οποίος ήταν «καναλάρχης» στο YouTube, µε 10.000 συνδροµητές, και εκεί διαφήµιζε τις συµβουλές του για ένα «χτιστό» σώµα. Ο 26χρονος συνελήφθη µαζί µε ακόµα οκτώ άτοµα από την Οικονοµική Αστυνοµία για συµµετοχή σε κύκλωµα διακίνησης αναβολικών ουσιών, µε τζίρο που ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ.

Στο ενεργητικό του είχε διακρίσεις και συµµετοχές τόσο στο πανελλήνιο πρωτάθληµα της IFBB όσο και σε τουρνουά στην Ιταλία. Κινούνταν µε άνεση στους κύκλους του bodybuilding και είχε καταφέρει τα βίντεό του, στα οποία διαφήµιζε δεκάδες «συµπληρώµατα», να έχουν ακόµα και 50.000 προβολές. «Μπήκα στο φάρµακο 21 ετών», έλεγε δηµόσια.

Διαβάστε περισσότερα, στο Έθνος της Κυριακής που κυκλοφορεί στα περίπτερα στις 5/1. 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα