Αρχική » Το Σκοτεινό bodybuilding Βασίλης Γρίβας

Το Σκοτεινό bodybuilding Βασίλης Γρίβας

by admin

Πρωτοπαλίκαρο, Μαφιόζος! Μπράβος, Νονός. Όσοι ασχολούνται με ποινικές υποθέσεις γνωρίζουν ότι δεν υφίσταται να έχεις όλες αυτές τις ιδιότητες διότι υπάρχει αυτό που ονομάζεται ιεραρχία. Ένας πρόσθετος  χαρακτηρισμός είναι: μπράβος και αθλητής του bodybuilding!  Τι σκόπιμο! To αληθινό της υπόθεσης είναι ότι ο άνθρωπος αυτός υπηρέτησε την υποκουλτούρα, τήρησε το δικό του Modus operandi.

Βασίλης Γρίβας – Θοδωρής Αφεντουλίδης

mr-makedonia-1

Σήμερα στο χώρο του hard core muscle, υπάρχουν πάρα πολλά γλιφτρόνια που ποστάρουν μηνύματα σε forum bodybuilding. Τα μηνύματα τους είναι εγκωμιαστικά για συμμετέχοντες σε διαγωνισμούς, κρίνουν, θαυμάζουν, μαλώνουν, για ζητήματα των μυών, αλλά πάντα θα γλείψουν και θα αποκρύψουν.

Κυρίως θα αποκρύψουν αυτό που βλέπουν ακόμη και οι γάτες που κάθονται στους σκουπιδοτενεκέδες, από την πίσω πλευρά των φανταχτερών clubs. Όλοι αυτοί ζουν για αυτό!

Πριν από κάποια χρόνια συνέλαβαν κάποιες κυρά κατίνες, που είχαν θέση σε δημόσια υπηρεσία και καταχράστηκαν η μια από αυτές 700.000 ευρώ. Εάν την έβλεπες θα σου θύμιζε την μαμά σου! Τα έβγαζε πέρα, καλύτερα από κάποιον με 48cm μπράτσο. Κάποιοι άλλοι  χωρίς κοιλιακούς, αλλά κοιλαράδες, όλα αυτά τα χρόνια έβγαλαν τόσα πολλά χρήματα διότι είχαν περίοπτη θέση και λαδωνόταν στην πολεοδομία, στην εφορία στα τελωνεία, στα νοσοκομεία  κ.α.
Αποκόμισαν μεγαλύτερα κέρδη από αυτούς που εισήλθαν στην υποκουλτούρα, ρισκάροντας την ζωή τους για οικονομικά ψίχουλα. Αυτοί οι πεθεροί και αυτές οι πεθερές καρπώθηκαν τόσα κέρδη που προίκισαν γιους και κόρες για να κάνουν ωραίους γάμους!

Αυτοί είναι οι δυο άξονες , από την μια τα μυϊκά γλυφτρόνια που τα βλέπουν όλα καλά στην μυϊκή κοινότητα, και από την άλλη οι λαδωμένοι  τσάτσοι του συστήματος που τα βλέπουν καλύτερα!

Στην Ελλάδα όποιος ονειρεύεται πλούσια καριέρα στο bodybuilding καλύτερα να ασχοληθεί με το μπριτζ. (ομαδικό πνευματικό παιχνίδι που παίζεται με τράπουλα)
ένας άλλος τρόπος είναι να διαθέτει το σώμα του Τζίμη Μεντή και να εγκατασταθεί στις ΗΠΑ, εκεί έχει ελπίδες.
row

Πριν από χρόνια (οι παλιότεροι το θυμούνται) άλλο ένα εντυπωσιακό Ντούκι που γαζώθηκε από σφαίρες, ήταν ο τεράστιος Δημήτρης Γιούσεφ. Μόνο που τότε δεν υπήρχε ιντερνέτ.

Η κατάρα του να είσαι μυϊκά εντυπωσιακός

Η Γενική άποψη είναι ότι οι bodybuilders είναι βλάκες, το ίδιο λένε και για έναν καλό πυγμάχο. Το σίγουρο είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτοί οι άνθρωποι, έχουν στερεότυπα και εμπάθεια. Σε κάθε περίπτωση για να διατηρηθείς στον κίνδυνο της πρόκλησης  πρέπει να είσαι εύστροφος και διορατικός, τα θύματα βλάκες μπορεί να είναι και οπαδοί ενός κόμματος η μίας αίρεσης.
Η μυϊκή κουλτούρα διδάσκει ότι ο μυϊκά εντυπωσιακός τύπος,  προσπαθεί να βρει τρόπους για να συντηρήσει το προφίλ του. Ένας τρόπος είναι το σπονσοράρισμα αλλά τις πιο πολλές φορές δεν αρκεί ούτε για τις προετοιμασίες αγώνων! Παράλληλα δεν αποδίδει ούτε κατά διάνοια για μια ευχάριστη ζωή με γυναίκες , γρήγορα αυτοκίνητα και χλιδάτες διακοπές.

baccano__russian_roulette_by_koulin

Τα γλυφτρόνια, τους αρέσει να αποθανατίζονται σε φωτογραφίες με μιστεράδες, με σφίχτερμαν. (Το ίδιο κάνουν και οι λαδωμένοι τσάτσοι φωτογραφίζονται με πρόσωπα του συστήματος). Είναι σαν αυτούς που λένε, τράβα εσύ μπροστά και εγώ από πίσω!
Το αυταπόδεικτο, είναι ότι σε κάθε περίπτωση δεν έχουν την δύναμη να κάνουν το marketing στο bodybuilng, να το στηρίξουν ουσιαστικά. Κάποιοι δηλώνουν οπαδοί και άλλοι γνώστες της χημικής κουλτούρας, αλλά αδυνατούν να περιγράψουν την σκοτεινή κουλτούρα. Δεν υπάρχει περίπτωση πολλά από τα γλυφτρόνια το γνωρίζουν, το βλέπουν, ότι δίπλα στην μπογιά και το μαγιό υπάρχει το πιστόλι! Αλλά συνεχίζουν να ποστάρουν μηνύματα κριτικής και θαυμασμού.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα