Αρχική » Edoardo Pricca τον συνέλαβαν για αναβολικά. Φίλοι & Οπαδοί συμπαραστέκονται!

Edoardo Pricca τον συνέλαβαν για αναβολικά. Φίλοι & Οπαδοί συμπαραστέκονται!

by admin

O Edoardo Pricca είναι ένας Ιταλός bodybuilder που πιάστηκε για αναβολικά.Είχε πελάτες  και συμμετείχε σε αγώνες, έχει όμως και ιδεολογία για τη χρήση, όπου όπως αναφέρουν τα media : Μιλάνο, 21 Δεκεμβρίου 2017 –  Ένας Γύρος απαγορευμένων ουσιών σε γυμναστήρια. Ένας bodybuilder με ακροδεξιές συμπάθειες. Και μια έρευνα. Αυτά είναι τα συστατικά της ιστορίας που αφορούν το Σαββατοκύριακο και τον bodybuilder  Edoardo Pricca , προσωπικό γυμναστή και θεραπευτή μασάζ πρώην υποψήφιοo στις λίστες τoυ ακροδεξιού  Forza Nuova παράλληλα διερευνώνται για μια σειρά επιδρομών διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις τοπικές εκλογές του 2011.

Φίλοι του στέλνουν εμψυχωτικά
μηνύματα συμπαράστασης

Τώρα είναι έξω, περιμένει να γίνει το δικαστήριο  όπως ο ίδιος γνωστοποίησε χθες το απόγευμα στους φίλους του με μια θέση στο Facebook: “Περιμένετε δύσκολους μήνες, αλλά η ζεστασιά και η αγάπη εκείνων που με γνωρίζουν και εκείνων που με αγαπούν, μου δίνει όλη τη δύναμη Πρέπει να σταθώ στα ερείπια..”

επισης αναφέρει  Πέρασα μερικές μέρες στο κελί μου, αρκετά για να νιώσω το φιλί του κρύου και το νέφος του Μιλάνου ως θεϊκό νέκταρ. Αλλά αυτή η εμπειρία δεν έχει σπάσει το πνεύμα μου!

Οι οπαδοί και φίλοι του στέλνουν εμψυχωτικά μηνύματα συμπαράστασης διότι θεωρούν όπως και ο ίδιος ότι έχει το δικαίωμα στην ντοπαρισμένη ζωή, είναι η συνθήκη ελευθερίας  του.

 

jjj

Γαμήσου, γάμα όλες τις δυσκολίες ! fanculo

Ο ίδιος λίγες ήμερες πριν τον πιάσουν είχε αναρτήσει ακραία μηνύματα όπως

Όχι ευχαριστώ, αλλά γαμήσου.
Γαμήσου, γάμα όλες τις δυσκολίες που έχουν με την προετοιμασία σε αυτόν τον αγώνα, γάμα τις αρχές για προπόνηση, γάμα την πείνα, γάμα τον διάδρομο, γάμα αυτούς που κάνουν τα πάντα για να σπείρουν τον τρόμο ανάμεσα στους αθλητές και να μας πάρουν από τη χαρά της εξάσκησης


 

Dunque solitamente mi piace esprime un pensiero dopo la gara, in questo caso però voglio fare una dedica con una parola che mi è molto cara.
No non è GRAZIE, bensì VAFFANCULO.
Si fanculo, fanculo a tutte le difficoltà che hanno costellato la preparazione a questa gara, fanculo alle levatacce per allenarci assieme, fanculo alla fame, fanculo al Tapis Roulant, fanculo a coloro che fanno di tutto per seminare il terrore tra gli atleti e per toglierci la gioia di praticare questo pazzo sport. Fanculo alla sorte che si è applicata in 10000 modi per non farci arrivare qui, oggi, in questo palazzetto in cui fa un cazzo di freddo antartico, a fare questa gara. Noi, però, oggi siamo qui. Tra 40 minuti saliamo sul palco e facciamo un cazzo di figurone, perché se facciamo squadra e non ci scazziamo, come avviene ogni 2 giorni circa, siamo una forza inarrestabile.
Pace.


 Anabolizzanti venduti agli atleti: il bodybuilder
vicino a Forza Nuova, Edoardo Pricca, nei guai

13696375_305724809771310_877052782_n

 

Όλα ξεκίνησαν από μια καταγγελία για έντονη διαφωνία και καυγά , (είχε αναφερθεί διαφωνία μεταξύ δυο συνιδιοκτητών) όταν έφτασαν οι καραμπινιέροι στη πόλη Cernusco sul Naviglio ένας ιταλικός δήμος 33.710 κατοίκων  από τη μητροπολιτικής πόλης του Μιλάνου, διαπίστωσαν μια ανησυχία στο πρόσωπο της συντρόφου του bodybuilder, είχε άγχος . Ο ίδιος έχει σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο και απώλεια αίματος από το στόμα. Τίποτα σοβαρό, ο Priceca αρνείται την ιατρική περίθαλψη. Και όμως δεν είναι αυτό που προσελκύει την προσοχή των ερευνητών, αλλά η παρουσία ορισμένων ύποπτων φιαλιδίων σε ένα έπιπλο στην αίθουσα. Η αναζήτηση αρχίζει : υπάρχουν άλλα κουτιά που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ του μπάνιου, των κομοδίνων και της ντουλάπας στον προθάλαμο της κρεβατοκάμαρας. Δεν αρκεί. Οι καραμπινιέροι  βρίσκουν  επίσης μια ατζέντα στην οποία οι αναφορές και τα ονόματα επισημαίνονται με ουσίες που πρέπει να ληφθούν και να μετρηθούν.

 

Ποια είναι η ουσία; Nandrolone, σε μια πρώτη ανάλυση που πραγματοποίησαν οι εμπειρογνώμονες της Μονάδας (Nas). Αυτό είναι ένα από τα πιο γνωστά στεροειδή αναβολικά που λαμβάνονται από εκείνους που ασκούνται  για την ανάπτυξη του σώματος : η ουσία προστέθηκε το 2010 από το Υπουργείο Υγείας στον Πίνακα ΙΙ τμήμα Α των φαρμακευτικών και ψυχοτρόπων ουσιών , είναι στην ουσία ντόπινγκ και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στο εμπόριο παρά μόνο με ιατρική συνταγή και μόνο στα φαρμακεία.

Είχε πελάτες -συμμετείχε σε αγώνες 

Στην έδρα των καραμπινιέρων, ο Priceca, επικουρούμενος από τον δικηγόρο Francesco Tucci, επιβεβαιώνει τα πάντα. Λέει για τις συμμετοχές του σε αγωνιστικές εκδηλώσεις για το bodybuilding από το 2012 (από τις οποίες υπάρχει προβολή στα κοινωνικά μέσα). Λέει επίσης ότι από το 2013 χρησιμοποιεί «φάρμακα και αναβολικά στεροειδή για να αυξήσει την απόδοσή του».. Εξηγεί ότι έχει ένα «πακέτο πελατών» περίπου 40 ατόμων, εκ των οποίων περίπου δέκα αθλητές και επίδοξους αθλητές στον τομέα του ανταγωνιστικού bodybuilding προσθέτει ότι σε ορισμένες από αυτούς, παρέχει αναβολικά με κέρδη 10% επί των πωλήσεων από αυτούς.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα