Αρχική » Τραυματίστηκε ο Έλληνας «Ράμπο» .. προπονητής γυμναστικής

Τραυματίστηκε ο Έλληνας «Ράμπο» .. προπονητής γυμναστικής

by admin

Γυμναστές από την ακαδημία  αλλά και personal trainers συγκροτούν την ελληνική ομάδα που συμμετέχει στο reality SURVIVOR, όπου μεταξύ αυτών είναι και ο Έλληνας  «Ράμπο» που τραυματίστηκε!

Παρακάτω το δημοσίευμα

Ο Έλληνας «Ράμπο», Δημήτρης Μαργαρίτης είναι εκπαιδευτής MMA και προπονητής γυμναστικής ενώ το βασικό του επάγγελμα είναι σωφρονιστικός υπάλληλος. Ένα ακόμη «συν» που θα τον βοηθούσε να κατατροπώσει στα αγωνίσματα τους Τούρκους είναι ότι έχει περάσει από τις ειδικές δυνάμεις.

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το Survivor 3, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ένας παίκτης από την ελληνική ομάδα, ο Δημήτρης Μαργαρίτης, αποχώρησε και μάλιστα εκτός διαδικασιών. Λίγο πριν οι παίκτες της ελληνικής ομάδας μαζευτούν στο Συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να υποδείξουν τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση, ο Δημήτρης έφυγε από τον Αγιο  με προορισμό την Αθήνα.

Ο εν λόγω παίκτης τραυματίστηκε την πρώτη μέρα στο παιχνίδι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης έπρεπε αναγκαστικά να επιστρέψει στην Αθήνα και στη θέση του θα έρθει άλλος παίκτης. «Πρέπει να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι καλά τα νέα. Η διάγνωση των γιατρών υποχρεώνει τον Δημήτρη Μαργαρίτη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Επειδή αυτή είναι μια αναπάντεχη εξέλιξη για το παιχνίδι, θα πρέπει να το διορθώσουμε. Θα φέρουμε έναν αντικαταστάτη για τον Δημήτρη πάρα πολύ σύντομα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε το βίντεο από τον τραυματισμό του Δημήτρη Μαργαρίτη:

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”n6WZTAZjzMY”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα