Αρχική » Τρενβολόνη από το Ζωικό Κεφάλαιο στο Ανθρώπινο Κεφάλαιο

Τρενβολόνη από το Ζωικό Κεφάλαιο στο Ανθρώπινο Κεφάλαιο

by admin

Πολλοί νεαροί bodybuilders διακατέχονται από  ενθουσιασμό για τους ογκωδέστατους μυώνες. Αιτία αυτού του απαράμιλλου ενθουσιασμού είναι και η Τρενβολόνη. Η Υποδόρια εμφύτευση σφαιριδίου τεστοστερόνης σε άνδρες με σύνδρομο ανεπάρκειας τεστοστερόνης είναι μια ιατρική μέθοδος όπου η στήριξη  του ασθενούς  είναι ο στόχος, όπως και η βελτίωση των ορμονικών τιμών στον ορό. 

Τα μακράς δράσης υποδόρια σφαιρίδια – κάψουλες  τεστοστερόνης παρέχουν σταθερά επίπεδα τεστοστερόνης για 3 έως 6 μήνες. Τα υποδόρια κρυσταλλικά σφαιρίδια τεστοστερόνης είναι εγκεκριμένα από την Αμερική για τη θεραπεία ανδρών με σύνδρομο ανεπάρκειας τεστοστερόνης. Παρακάτω όμως έχουμε κάτι διαφορετικό, δεν είναι θεραπεία αλλά βιοχημικό ρίσκο μακριά από το ιατρείο.

Σφαιρίδια  που προορίζονταν για την προώθηση της ανάπτυξης του άπαχου κρέατος και της μυϊκής μάζας στα βοοειδή 

Finapix-H (Οξική τρενβολόνη /Trenbolone από σφαιρίδια) κάτι άλλο πολύ επικίνδυνο

Η οξική τρενβολόνη είναι ένα αναβολικό στεροειδές που χρησιμοποιείται συνήθως στον τομέα της κτηνιατρικής. Το στεροειδές χρησιμοποιείται συχνά από την παραγωγική κτηνοτροφία, στοχεύοντας στην πρόκληση  της μυϊκής ανάπτυξης στα ζώα και ενίεται στον ίδιο τον μυ αυτών. Λόγω των επικίνδυνων παρενεργειών της η τρενβολόνη είναι παράνομη για ανθρώπινη χρήση σε πολλές χώρες.
Οι ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν αυξημένη ανάπτυξη τριχοφυΐας, αλλαγές στη φωνή, πρόκληση ακμής, ενώ αυξάνει και την  λίμπιντο. Οι πιο επικίνδυνες παρενέργειες της τρενβολόνης  είναι πιθανές καρδιακές  επιπλοκές /προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, ηπατική βλάβη και πιθανό καρκίνο. Η Trenbolone ως συνθετικό ανδρογόνο με ισχυρά ανδρογόνα αποτελέσματα σπάει το φραγμό σε σύγκριση, με την  τεστοστερόνη που έχει αναβολική και ανδρογόνο βαθμολογία 100 ενώ οι επιδράσεις της  τρενβολόνης βαθμολογούνται στο 800! ως  αναβολική και 550! ως  ανδρογόνα. Η οξική  τρενβολόνη δεν έχει κατευθυντήριες γραμμές για την κατανάλωση από τον άνθρωπο, επειδή δεν εγκρίθηκε ποτέ για ανθρώπινη χρήση.

Η κύρια χρήση για την τρενβολόνη είναι στην κτηνοτροφία, όπου η  χημική ένωση αναφέρεται συχνά ως Finaplix. Η Τρενβολόνη δημιουργήθηκε για να αυξήσει τη μυϊκή μάζα στα βοοειδή και να προωθήσει τα αποτελέσματα του αντιγόνου-  ουσίας που εισέρχεται στα θηλαστικά και αναγνωρίζεται από τα B-λεμφοκύτταρα και  Τ-λεμφοκύτταρα και μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη της ειδικής ή επίκτητης ανοσίας.
Η τρενβολόνη  χορηγείται συχνά σε ζώα για να υποστηρίξει την ανάπτυξη των μυών πριν γίνει η σφαγή  στο προαγωγικό ζωικό κεφάλαιο. Τα σφαιρίδια τρενβολόνης που δίδονται στα ζώα χορηγούνται συνήθως σε ζώα μέσω υποδόριας ένεσης και δίνονται επανειλημμένες ενέσεις έως ότου το ζώο πρόκειται να σφαγεί. Η Trenbolone αν και δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1963, δεν είχε εγκριθεί για χρήση στη βιομηχανία της  κτηνοτροφίας ως μέσο για την προώθηση ανάπτυξης των βοοειδών. Αυτή έγκριση δόθηκε αρχές της δεκαετίας του 1970 όπου χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά με την ονομασία Finaject ή Finajet.
Αργότερα  η τρενβολόνη σταμάτησε να παράγεται  από τον αρχικό κατασκευαστή της  (παρασκευάσθηκε από τους Velluz, Nommne, Bucourt και Mathieu το 1963 (δες εδώ Τρενβολόνη, ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ; ) κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, αλλά εξακολούθησε να παράγεται σε μορφή υποδόριων σφαιριδίων που ονομάζονται Finaplix.  Τα σφαιρίδια αυτά προορίζονταν για την προώθηση της ανάπτυξης του άπαχου κρέατος και της μυϊκής μάζας στα βοοειδή πριν από την αποστολή τους στο σφαγείο.

Το Pellet Finaplix χρησιμοποιείται  για αγελάδες ως  εμφυτεύματα για τα  ζώα σε από τους κτηνιάτρους.  Όπως αναφέρεται πολλοί bodybuilders το χρησιμοποιούν για την δραστική ουσία Trenbolone Acetate που είναι στα ίδια τα σφαιρίδια, διότι αυτά τα σφαιρίδια είναι η μόνη πραγματική τρενβολόνη στην νόμιμη αγορά σήμερα. Πολλοί bodybuilder βρίσκουν τρόπους για να εξαγάγουν την ορμόνη από τα σφαιρίδια ώστε να γίνει ενέσιμη ουσία και έπειτα  να μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για την ανάπτυξη  των μυών.

Οι bodybuilders και οι αθλητές χρησιμοποιούν νόμιμη ή και παράνομη τρενβολόνη από πατέντες των εργαστηριών για να βελτιώσουν την απόδοση και την σωματική τους διάπλαση, όπου σε σύγκριση με την τεστοστερόνη, είναι πέντε φορές πιο ισχυρή! στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας ενώ παράλληλα εκτιμάται ως μια χημική ένωση που  δεν προκαλεί την κατακράτηση υγρών, σε αντίθεση με την τεστοστερόνη. Η παρατεταμένη χρήση τρενβολόνης  μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη ενός συγκεκριμένου βήχα γνωστού ως «ο βήχας  της τρενβολόνης» διότι η  τρενβολόνη επιφέρει χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, οδηγώντας σε μια κατάσταση γνωστή ως υποξαιμία και οξεία αναπνευστική δυσχέρεια. Άλλα αναπνευστικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν εξαιτίας της τρενβολόνης, εκ του γεγονότος ότι η τρενβολόνη προκαλεί ταχύτερη καύση του  λίπους. Η υποξαιμία μπορεί επίσης να προκληθεί από τη μεταφορά των μορίων  στους πνεύμονες ως αποτέλεσμα των επιδράσεων της τρενβολόνης στους βιολογικούς μεσολαβητές, παράλληλα οι επιδράσεις της τρενβολόνης ξεκινούν την ενεργοποίηση των προσταγλανδινών, έναν τύπο λιπιδικής ένωσης που μπορεί να είναι συσταλτικός και φλεγμονώδης. Η ένεση τρενβολόνης μπορεί να επιδεινώσει τον ερεθισμό αυτών των ενώσεων και να προκαλέσει αγγειοσύσπαση του τοιχώματος των πνευμόνων προκαλώντας τον βήχα.

Η τρενβολόνη προκαλεί διάφορα καρδιαγγειακά προβλήματα, επηρεάζοντας αρνητικά τη χοληστερόλη ενός ατόμου, ΕΝΩ καταστέλλει τη λιποπρωτεΐνη υψηλής πυκνότητας και παράλληλα προωθεί την παραγωγή λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας, καλής χοληστερόλης και κακής χοληστερόλης αντίστοιχα. Η Tren έχει έντονα αρνητική επίδραση στη χοληστερόλη ακόμη και μεταξύ άλλων αναβολικών στεροειδών αν και οι παρενέργειες δεν είναι οι ίδιες σε ένα άτομο καθώς εξαρτώνται από το γενετικό προφίλ ενός ατόμου.
Επίσης  προκαλεί τη μειωμένη λειτουργία των γονάδων, των όρχεων ή των ωοθηκών, ενδοκρινείς αδένες και βρίσκονται υπό την επίδραση της ωοθυλακιοτρόπου και ωχρινοποιητικής ορμόνης που παράγονται από την υπόφυση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τρενβολόνη  καταστέλλει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης

 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα