Αρχική » Φάνης Νηρός σχολιάζει για την Ινσουλίνη

Φάνης Νηρός σχολιάζει για την Ινσουλίνη

by admin

Ο Φάνης Νηρός λαμβάνει θέση στην δημόσια  διαφοροποίηση του γκουρού bodybuilder Milos Sarcev με τον γιατρό και bodybuilder Γιώργο Τουλιάτο. 


Βιοχημικά έχει ένα δίκιο ο Sarcev (θα αναφερθώ πολύ σύντομα στο τι γίνεται με τα υπερτονικα διαλύματα κατά την διάρκεια αναερόβιας δραστηριότητας). Ωστόσο όντως υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που τα υπερτονικά διαλύματα δεν μπορεί να τα επεξεργαστεί το στομάχι τους κατά την διάρκεια έντονης αναερόβιας δραστηριότητας με αποτέλεσμα να ρισκάρουν πάνω στην προπόνηση κάποιο ισχυρό υπογλυκαιμικό επεισόδιο. Εκεί ο κύριος Τουλιάτος ως MD έχει απόλυτο δίκιο. Η πλέον ασφαλής ώρα χορήγησης της ινσουλίνης είναι μετά την προπόνηση. Πριν την προπόνηση γίνεται με καταπληκτικά αποτελέσματα αλλά απαιτεί πολύ συγκεκριμένη ποσότητα υψηλού γλυκαιμικού φορτίου υδατάνθρακες και με πολύ συγκεκριμένο timing. Σαν ένα απλό tip είναι να μην γίνεται ταυτόχρονη χρήση EAA, BCA και η πρωτεΐνη στο pre-workout να είναι όσο το δυνατόν πιο εύπεπτη και σε σχετικά μικρότερη ποσότητα από τα άλλα γεύματα (για παράδειγμα γλώσσα, μπακαλιάρος κλπ)

δείτε εδώ  Milos Sarcev Πολλοί γιατροί με συμβουλεύονται! ..
Τουλιάτος απάντηση Έχετε το βιβλίο από το 2018!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα