Αρχική » Φάνης Νηρός 40 χρόνια υπέφερε το άθλημα στην Ελλάδα από ομάδες

Φάνης Νηρός 40 χρόνια υπέφερε το άθλημα στην Ελλάδα από ομάδες

by admin

Ο Φάνης Νηρός μέλος της A Team, απαντώντας στον Τάσο Ζαχαρόπουλο για το σεμινάριο που θα δώσουν με τον Γιάννη Βασάλο αναφέρει:

Σημειώστε πως τα σεμινάρια μας δεν στοχεύουν στο αγωνιστικό κομμάτι της Σωματικής διάπλασης, κάθε άλλο μάλιστα καθώς σαν ομάδα δεν στοχεύουμε σε αυτό το target group για προφανείς λόγους, αλλά στον μέσο άνθρωπο που θέλει να υιοθετήσει αυτόν τον τρόπο ζωής. Το αγωνιστικό μέρος, προσωπικά αλλά και σαν ομάδα θεωρούμε ότι ανήκει στους συλλόγους του. Έτσι λοιπόν δεν χωράνε ομάδες σε αυτό! Αναλαμβάνουμε φυσικά την προετοιμασία αθλητών, στηρίζοντας τους στην προσπάθεια αυτή, ως σπόνσορας για αγώνες Bodybuilding στην IFBB, ως την μοναδική αναγνωρισμένη παγκόσμια ομοσπονδία! Παράλληλα ενθαρρύνουμε τους ενδιαφερόμενους αθλητές που θέλουν να διαγωνιστούν, να αγωνιστούν εκεί!
40 χρόνια υπέφερε το άθλημα στην Ελλάδα από ” ομάδες ” νομίζω πως έχει έρθει ο καιρός η δυναμική να πάει προς τους συλλόγους, ειδικά τώρα που είναι (η θα είναι πολύ σύντομα), ένα αναγνωρισμένο άθλημα από την Γ. Γ. Α.
Συνοψίζοντας λοιπόν κρατάμε την στήριξη σας και με την σειρά μας, όσον αφορά το Lifestyle Fitness, προσπαθούμε, μέσω των σεμιναρίων μας, να μυήσουμε νέο κόσμο στο άθλημα και σε καμία περίπτωση να εδραιωθούμε σαν μια ομάδα που προετοιμάζει αθλητές, με σκοπό το κέρδος, καθώς στο #ερασιτεχνικό #bodybuilding τον λόγο τον έχει η επίσημα αναγνωρισμενη ομοσπονδία (Στην χώρα μας η ΠΟΣΔ) και οι σύλλογοι που την απαρτίζουν, κανένας άλλος!

Με εκτίμηση,
Φάνης Νηρός

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα