Αρχική » Φαρμακοποιός και αναβολικά στην Κύπρο!

Φαρμακοποιός και αναβολικά στην Κύπρο!

by admin

Υπάρχει πολλή δουλειά, όλοι θέλουν να βουτήξουν το βάζο με το γλυκό. Ο φαρμακοποιός στην Κύπρο προσπάθησε να τροφοδοτήσει τους πελάτες να πάρει μερίδιο από την αγορά που όλο και περισσότερο  ζήτα και επιθυμεί προϊόντα άμεσης  βελτίωσης .Όπως διαφάνηκε τα αναβολικά στεροειδή προμηθεύτηκε από το εξωτερικό..?. Ο 40χρονος ιδιοκτήτης του φαρμακείου συνελήφθη, ανακρίθηκε και παραμένει υπό κράτηση, ενώ η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, θα συνεχίσει και σήμερα τις εξετάσεις.

H είδηση από τους κύπριους

Μεγάλη ποσότητα αναβολικών, εντοπίστηκε, σε φαρμακείο στην Πάφο, το βράδυ της Πέμπτης, μετά από πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της ΥΚΑΝ. Μέλη της Υπηρεσίας μετέβησαν στο εν λόγω φαρμακείο στην περιοχή Κάτω Πάφου και διενήργησαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Η ποσότητα των αναβολικών, που συγκαταλέγονται στον κατάλογο των απαγορευμένων ουσιών αντιντόπινγκ, εντοπίστηκε καλά κρυμμένη στο πατάρι του εν λόγω φαρμακείου και σύμφωνα με τους αρμόδιους δεικνύει κύκλωμα διοχέτευσης των απαγορευμένων ουσιών στην αγορά.

Η Αστυνομία κατέσχεσε τις απαγορευμένες ουσίες και προχώρησε στη σύλληψη του φαρμακοποιού για την υπόθεση, ενώ οι έρευνες της ΥΚΑΝ, συνεχίζονται. Ο ίδιος ο φαρμακοποιός ισχυρίστηκε μετά τη σύλληψη του ότι τις ουσίες τις εισήγαγε από το εξωτερικό.

Η Αστυνομία άφησε στη συνέχεια προσωρινά ελεύθερο τον φαρμακοποιό, εν αναμονή των αποτελεσμάτων από το Κρατικό Χημείο, προκειμένου να καταχωρηθεί υπόθεση στο δικαστήριο.

Οι ανευρεθείσες ουσίες σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις των ειδικών, χρησιμοποιούνται για την αύξηση επιδόσεων, τόσο σε ανθρώπους, όσο και στα άλογα.

επίσης

ΠΑΦΟΣ: Πάνω απο 1000 τα χάπια που κατασχέθηκαν απο το Φαρμακείο

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέρος των κατασχεθέντων είναι εκατοντάδες “γνωστά” χάπια αναβολικών ουσιών τα οποία χρησιμοποιούνται για ντόπινγκ, 70 μπουκαλάκια αυξητικής ορμόνης/ τεστοστερόνη, ενώ ανάμεσα στα κατασχεθέντα υπάρχουν και μερικές εκατοντάδες χάπια σε διαφορετική περιεκτικότητα χιλιογράμμων (mg) τα οποία είναι άγνωστο τι ακριβώς είναι.

Για τη δεύτερη κατηγορία χαπιών η ΥΚΑΝ αναμένει τα αποτελέσματα του Χημείου για να διαπιστωθεί τι ακριβώς είναι.

Για την υπόθεση η Αστυνομία θα ενημερώσει όλες τις αρμόδιες αρχές.

δείτε επισης 10 Ιουλίου 2017
 

Winstrol – Μπουκάρισε το ΣΔΟΕ σε αποθήκη στη Θεσσαλονίκη

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα