Αρχική » Χαμός για τον Hadi Choopan η βιομηχανία τον θέλει το κράτος αντιδρά

Χαμός για τον Hadi Choopan η βιομηχανία τον θέλει το κράτος αντιδρά

by admin

Η ένταση μεταξύ των Ιράν – ΗΠΑ ανάγκασε τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να στείλει πρόσκληση στον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν. Τα ανωτέρω γνωστοποίησε ένας εκπρόσωπος στην Τεχεράνη. Η είδηση για την πρόσκληση, η οποία σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Αλί Ραίεϊ, επιδόθηκε από τον Αμερικανό Γερουσιαστή Ραντ Πολ, γίνεται γνωστή, μερικές ημέρες αφού η Ουάσινγκτον επέβαλε κυρώσεις κατά του Ιρανού ΥΠΕΞ. «Πρώτα, ένας Αμερικάνος γερουσιαστής συναντάει τον Ζαρίφ, μετά προσκλήθηκε ακόμη και (στον Λευκό Οίκο), αλλά στο τέλος του έχουν επιβληθεί κυρώσεις από τις ΗΠΑ…, αυτή είναι μία πραγματικότητα παιδική και ανόητη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιρανός εκπρόσωπος, στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Τεχεράνη.

Στο πλαίσιο αυτό τίποτα δεν κάνει εντύπωση όταν πριν από κάποιες ώρες δημοσιεύτηκε πως ο bodybuilder Hadi Choopan, αντιμετωπίζει προβλήματα με την χορήγηση βίζας,  από την Υπηρεσία Ιθαγένειας και Μετανάστευσης των ΗΠΑ,  παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε στον Καναδά , νίκησε στο διαγωνισμό Vancouver Pro show 2019 και προκρίθηκε για τον διαγωνισμό του Mr. Olympia. Η εφημερίδα New York Post ανέφερε ότι προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τις Υπηρεσίες Ιθαγένειας και Μετανάστευσης των ΗΠΑ, αλλά αρνήθηκαν να απαντήσουν για την υπόθεση.

[button href=”https://body.webone.gr/?p=65628″ align=”left”]δείτε εδώ Vancouver Pro show 2019 Hadi Choopan νίκησε στο Vancouver …O Διαγωνισμός έφερε το αναμενόμενο ο Hadi Choopan μέσα στην έδρα των δυτικών που παρά τα χαμόγελα δεν ένιωσαν καλά όταν ακούστηκε πως θα διαγωνιστεί, διότι γνώριζαν πως δεν είχαν πολλές πιθανότητες. Ο Hadi Choopan τόλμησε και έκανε το άλμα διαγωνιζόμενος από την κατηγορία των 212 λιβρών στην OPEN κατηγορία του bodybuilding ένα μεγάλο βήμα. Παρουσίασε ένα εντυπωσιακό μυϊκό σύνολο χωρίς κοιλιά στην μπροστινή και πλαϊνή πόζα, με αξιοζήλευτη γράμμωση και μυϊκή πυκνότητα[/button]

O Bob Cicherillo άνθρωπος του JIM MANION προέδρου της αμερικάνικης επαγγελματικής λίγκας IFBB PRO υποστηρίζει την συμμετοχή του 31χρονου Hadi Choopan στον διαγωνισμό λέγοντας πως θα ήθελε να τον δει στον διαγωνισμό, “I would like to see him, the pro league would like to see him, and the fans would like to see him competing. The guy is a talent. He’s one of the best in the world.”  Ενώ παράλληλα τονίζει πως το πρόβλημα είναι μεταξύ των κυβερνήσεωνThis is a governmental thing between the US and Iran,”

[quote]Dave Palumbo καλώ την κυβέρνηση ![/quote]

Το ίδιο επιθυμεί και η προσωπικότητα των social media και πρώην bodybuilder Dave Palumbo ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας bodybuilding RXmuscle δηλώνοντάς πως λόγω της καταγωγής του Hadi Choopan (Ιρανός) δεν μπορεί να διαγωνιστεί στο Mr Olympia, ενώ παράλληλα στηρίζει την συμμετοχή του η οποία δεν πρέπει να εμπλέκεται με την πολιτική ….  ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει την βίζα.. “I’ve called for the government to grant Hadi a visa based on the fact that he’s an elite level athlete who should be immune from the politics and sanctions against his government”

Πάντως ο Hadi Parsafar εκπροσωπώντας τον Hadi Choopan δήλωσε πως δεν ισχύει η είδηση  που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες από το RXmuscle  και άλλα μέσα ότι είχαμε απόρριψη της αμερικανικής βίζας από τον Hadi ! 

The Vancouver Pro champion was denied access into the United States

Η American Media Inc.  δια στόματος του Dan Solomon, αντιπρόεδρου της εταιρείας που ελέγχει τον διαγωνισμό, λέει ότι σε αυτή την φάση κάνουν ότι μπορούν για να φέρουν τον Hadi Choopan στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ συνεργάζονται ενεργά με δικηγόρους για την μετανάστευση ώστε να διερευνήσουν όλες τις “πιθανές” νομικές επιλογές.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα