Αρχική » Χαρδαλιάς Θα πέσουν πρόστιμα σε όσους κάνουν personal

Χαρδαλιάς Θα πέσουν πρόστιμα σε όσους κάνουν personal

by admin

Πολλοί ιδιοκτήτες γυμναστηρίων ανησυχούν μήπως από Δευτέρα 4 Μαρτίου, κάποιοι εκμεταλλευτούν τους  ΚΑΔ (Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας) και παρέχουν σε μικρούς χώρους  υπηρεσίες γυμναστικής χωρίς να έχουν την άδεια.

[quote]Μασάζ, ατομικές προπονήσεις δεν επιτρέπονται, εάν  διαπιστωθεί  θα πέφτουν  διοικητικά πρόστιμα![/quote]

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς  μιλώντας  σήμερα στην καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση για την εξάπλωση του κορωνοϊού δήλωσε για όσα ισχύουν από αύριο, Δραστηριότητες ευεξίας κάτω από κωδικούς κέντρων αισθητικής, που αφορούν σε μασάζ, ατομικές personal  προπονήσεις, φυσικής κατάστασης pilates, yoga και συναφή προγράμματα Δεν επιτρέπονται ! η  οποιαδήποτε άσκηση αυτών των δραστηριοτήτων, θα συμπαρασύρει σε επίπεδο διοικητικών προστίμων και λοιπών συνεπειών  όλη την επιχείρηση!

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”n19pN-SOROs”]

 


Εδώ να σημειωθεί ότι στην σελίδα www.taxydromos.gr   δημοσιεύθηκε το ζήτημα που απασχολεί τους ιδιοκτήτες

Casus belli συνιστά για τους ιδιοκτήτες των νόμιμων γυμναστηρίων στη Μαγνησία η επαναλειτουργία τους στην έβδομη και τελευταία φάση της άρσης των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, όταν από αύριο Δευτέρα 4 Μαΐου στο «παιχνίδι» μπαίνουν… «πονηροί ΚΑΔ», που θα παρέχουν, παρανόμως, και υπηρεσίες γυμναστικής τις οποίες ήδη διαφημίζουν(!) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα γυμναστήρια που παραμένουν κλειστά από την Παρασκευή 13 Μαρτίου και δεν προβλέπεται να λειτουργήσουν πριν τις 15 Ιουνίου, ζητούν άμεση επαναλειτουργία και σε τοπικό επίπεδο έχουν συμφωνήσει και στην τήρηση σειράς αυστηρών μέτρων για την προστασία των χιλιάδων ασκούμενων, αλλά των ίδιων των πτυχιούχων φυσικής αγωγής καθώς και του υπόλοιπου προσωπικού.

Μάλιστα ένα ζήτημα που απασχολεί όχι μόνο τοπικά, αλλά πανελλαδικώς τους ιδιοκτήτες των νόμιμων γυμναστηρίων είναι οι «παράνομοι» που θα προσφέρουν υπηρεσίες γυμναστικής από αύριο, Δευτέρα, μέσα από διαφορετικούς ΚΑΔ (Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας).

«Από αύριο Δευτέρα θα λειτουργήσουν επιχειρήσεις, όπως κέντρα αισθητικής, κέντρα ευεξίας, τα οποία μεταξύ άλλων παρέχουν και υπηρεσίες γυμναστικής χωρίς να έχουν άδεια γι’ αυτό. Ορισμένοι μάλιστα βγαίνουν στα social media και διαφημίζουν ομαδικά τμήματα yoga και pilates. Αυτό είναι παράνομο και επιπλέον συνιστά αθέμιτο ανταγωνισμό» τονίζει μέλος του ΣΥ.Γ.ΜΑ.

Κακάνης δηλώση: Η κάθε μπουμπού άνοιγε γυμναστήριο!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα