Αρχική » Χρησιμοποιούν αναβολικά για να επιτύχουν το ‘Love Island look’

Χρησιμοποιούν αναβολικά για να επιτύχουν το ‘Love Island look’

by admin

Η νέα πραγματικότητα  ωθεί στο‘Love Island look’ με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί  μια τεράστια αύξηση στη χρήση στεροειδών από τους  νέους άνδρες που θέλουν να μοιάζουν με το ακραίο μοντέλο που συνδέεται  με τους μυς, είπε καθηγητής Ίαν Χάμιλτον .

Συνολικά, 19.000 περισσότερα άτομα ηλικίας 16 έως 24 ετών άρχισαν να χρησιμοποιούν παραχαρακτηρισμένα φάρμακα για το bodybuilding τον περασμένο χρόνο, μια τετραπλάσια αύξηση!

Η Έρευνα για το Έγκλημα στο Home Office αποκάλυψε ότι η πλειονότητα των φαρμάκων έχει μειωθεί στη χρήση, αλλά η αναβολική χρήση steroids αυξήθηκε περισσότερο, από 0,1% σε 0,4%. Ο καθηγητής τοξικομανίας Ίαν Χάμιλτον του Πανεπιστημίου της Υόρκης δήλωσε ότι η εκπληκτική άνοδος δείχνει το  ‘Love Island look’ .[quote]Έχει σχέση με την εμφάνιση και την αρρενωπότητα, και τα μηνύματα που απορροφούμε μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης[/quote]

nintchdbpict000341901683

Ισχυρίζεται ότι οι εμμονή με το σώμα τους με εντυπωσιακές φυσικές μορφές που εμφανίζονται στην τηλεόραση και σε όλα τα κοινωνικά μέσα έχουν αλλάξει τη σύλληψη της αρρενωπότητας.

Ο καθηγητής Χάμιλτον δήλωσε στο Telegraph : «Κατά κάποιο τρόπο οι νέοι άντρες έχουν προσελκύσει νέες γυναίκες τα τελευταία χρόνια. “Είναι πιο ευαίσθητοι και προσεκτικοί για το πώς πρέπει να φαίνονται και αυτό γίνεται όλο και πιο οξυμένο ως φαινόμενο.

42BB418C00000578-0-image-m-49_1501240825582

Έχει σχέση με την εμφάνιση και την αρρενωπότητα, και τα μηνύματα που απορροφούμε μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης».

Πρόσθεσε ότι τα φάρμακα γίνονται πολύ πιο εύκολα στην πρόσβαση, καθώς μπορείτε να τα πάρετε online ή από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Είπε επίσης ότι η αυξημένη χρήση των στεροειδών ήταν “πολύ ανησυχητική” ένας μεγάλος αριθμός χρηστών συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν με ένεση, αντί να τα λαμβάνουν μόνο από το στόμα.

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα