Αρχική » Χτυπάει αναβολικά για το καλό της επιστήμης – θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους!

Χτυπάει αναβολικά για το καλό της επιστήμης – θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους!

by admin

Το ερώτημα που τίθεται στα media είναι, ο Δόκτωρ Tony Huge κινδυνεύει να πεθάνει κάποια στιγμή διότι διεξάγει κρυφά πειράματα με τα αναβολικά στεροειδή;
Στο νέο βίντεο κλιπ από το ντοκιμαντέρ Enhanced 2 The Max  που θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες στις 31 Ιανουαρίου 2020, ο Tony Huge πιστεύει στη αποστολή του. Να αποδείξει στον κόσμο ότι υπάρχει μια μεθοδολογία  πίσω από την φαινομενική τρέλα του.  Ο ίδιος «μάχεται»  στην πολιτισμική  άποψη που κατακρίνει  τα στεροειδή και τα άλλα PED φάρμακα που βελτιώνουν την απόδοση. Για αυτόν τα φάρμακα δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο επιβλαβή όταν χρησιμοποιούνται σωστά ως άλλα φάρμακα που πωλούνται νόμιμα μέσω των ασφαλιστικών ταμείων. Για να το αποδείξει αυτό στον κόσμο, διεξάγει υπόγεια πειράματα, και με τον εαυτό του!

Πολλοί τον έχουν επικρίνει ότι θα πέσει νεκρός σε νεαρή ηλικία λόγω της υποτιθέμενης απερίσκεπτης δοκιμής φαρμάκων στο σώμα του αλλά και ενδεχομένως να βλάψει άλλους εθελοντές της ντόπας που κάνουν το ίδιο . Αυτά τα σχόλια δεν φαίνεται να ενοχλούν τον Tony Huge  διότι όπως λέει  κατανοεί τους κινδύνους και είναι πρόθυμος να τα ρισκάρει  στο όνομα της επιστήμης!

Πιστεύει παράλληλα ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά, ο ίδιος θα είναι ζωντανός για πολύ καιρό ακόμα, επίσης πιστεύει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο με τον ίδιο τρόπο κάθε μέρα. Το κάνουν με τα τσιγάρα και την κατάχρηση φαρμάκων για τους  πόνους, τα προϊόντα καύσης λίπους και πολλές άλλες εντελώς νόμιμες ουσίες που πολλοί άνθρωποι καταχρώνται  σε καθημερινή βάση.

[quote]Εγχύνει αναβολικά στον εαυτό του και στους φίλους του! … η δικαιωματική Ντόπα [/quote]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα