Αρχική » Μυϊκή σύλληψη στο Βόλο… Κουλτούρα!

Μυϊκή σύλληψη στο Βόλο… Κουλτούρα!

by admin

Περίοδος κρίσης, όλα μέσα στο μυϊκό παιχνίδι, το χρήμα αναγκαίο ως υποστηρικτικό μέσο, αυτό έκανε και ο τύπος, τίποτα περισσότερο, απλά ήταν.. το λιγότερο που μπορούσε. Το λιμάνι του Βόλου στέκει περήφανο, ..γνωρίζουν οι παλιοί, από το 80!

Παρακάτω η είδηση

Είχε μετατρέψει το σπίτι όπου τον φιλοξενούσαν στο Βόλο σε αποθήκη επικίνδυνων για την υγεία αναβολικών, τα οποία φέρεται να διέθετε σε θαμώνες γυμναστηρίων της πόλης που ήθελαν να αποκτήσουν κορμί «φέτες» και φουσκωμένα μπράτσα!

imagehandler

Οι πληροφορίες για την δράση του 35χρονου Έλληνα έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφάλειας που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε προσωρινά ως φιλοξενούμενος, όπου βρέθηκαν 97 χάπια και 22 αμπούλες και φιαλίδια αναβολικών και στεροειδών ουσιών για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων και κατασχέθηκαν.

Ο 35χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακίνηση αναβολικών ουσιών, ενώ η Ασφάλεια προσπαθεί να εντοπίσει τους αγοραστές των επικίνδυνων φαρμάκων.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα