Αρχική » Γυναίκες και άντρες που σέβονται τους steroids dealer’s

Γυναίκες και άντρες που σέβονται τους steroids dealer’s

by admin

Είναι πια πανευρωπαϊκά γνωστό, τα στεροειδή αναβολικά έχουν αντικαταστήσει τις πρωτεΐνες. Τα συμπληρώματα είναι ένα καλό καμουφλάζ στα ματιά των ανίδεων. Υπάρχει μια ανεπτυγμένη  κουλτούρα που διαχέεται σε όλες τις κοινωνικές τάξεις σε άντρες και υποψήφιες γυναίκες.. θέλω να φτιαχτώ γρήγορα, στα δικά μου μέτρα! Έχω τους λόγους μου.

Η νέα τάξη των steroids dealer’s

Όποιος πιστεύει ότι θα γίνει πλούσιος με τις πρωτεΐνες καλύτερα να φωνάξει τον Αϊ Βασίλη να του φέρει δώρα! Ούτως η άλλως το επίπεδο πολλών εταιρειών είναι στα επίπεδα σκόνης γάλακτος με κακάο. Την δουλειά την έχει αντικαταστήσει το χημικό κοκό. Ουσιαστικά δηλαδή η πρωτεΐνη έχει οριοθετηθεί σε δεύτερη μοίρα, από τη στιγμή που η φαρμακευτική κουλτούρα έχει εμπεδώσει στα μυαλά των καταναλωτών ότι χωρίς φάρμακο δεν δημιουργείς ούτε μπράτσο 35cm. Μια κατάντια, είναι σαν λέμε χωρίς κοκαΐνη δεν τραγουδώ στην σκηνή. Σε λίγο η κουλτούρα θα έχει επηρεάσει τόσο πολύ τους νέους υποψήφιους που ξεκινώντας τα βάρη θα τρυπιούνται άμεσα! με ιδανικό και μιμητικό τρόπο.

Οι σύγχρονες και δυναμικές γυναίκες εκτίμησαν το primobolan στα πλαίσια της φιγούρας

Doping 11

Πρόσφατα δυο τύποι στην Δανία καταδικάστηκαν ως steroids delears. Είναι ακόμη μια περίπτωση ανθρώπων που προσπάθησαν να ικανοποιήσουν την πανευρωπαϊκή ζήτηση σε φάρμακα, που ωθούν την ανάπτυξη και μειώνουν το λίπος. Οι δυο άνδρες είχαν στήσει ιδανικά την δουλειά τους προωθώντας τα αναβολικά στεροειδή σε συσκευασίες που ανέγραφαν ότι μεταφέρονται Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ή προϊόντα άλεσης.

Το πράγμα ερχόταν με φορτηγό από τη Σλοβακία πήγαινε στη Δανία και από εκεί σε όλη την βόρεια ευρώπη. Οι πελάτες ερχόταν σε επαφή με τους  ντόπινγκ-πωλητές στο διαδίκτυο μέσω Skype. Τα χάπια και οι αμπούλες μεταφέρονταν μέσω της εικονικής εταιρείας ‘ICS Line Trade’ i Tyskland. ICS Γραμμή Εμπορίου στη Φρανκφούρτη.

Πριν λίγα χρόνια η Αστυνομία είχε αποκαλύψει κύκλωμα που έπαιρνε φάρμακα από Ινδία και κίνα και εφοδίαζε με τα προπαρασκευασμένα προϊόντα όλη την Ευρώπη. Οι αρχές τους θεώρησαν ως έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στην παράνομη αγορά των φαρμάκων στη Βόρεια Ευρώπη. (Π.χ 1.600 αμπούλες αυξητικής ορμόνης) Fangsten af anabole steroider og væksthormon fra det danskejede firma er så omfattende, at myndighederne betragter det som en af de store aktører på det illegale dopingmarked i Nordeuropa.

Vi kender til firmaer i både Kina og Indien, der producerer doping og sender det til Danmark. Dem efterforsker vi«, siger Michael Ask, leder af Rigspolitiets nationale efterforskningscenter (NEC).

Doping 10

Στην τωρινή υπόθεση η αστυνομία όταν τους είχε πιάσει βρήκε στο φορτηγό 11.000 αμπούλες και περίπου 90.000 δισκία. Παράλληλα αργότερα αποδείχτηκε ότι ένας από τους διακινητές ο Mikkel Holm Larsen από το Søborg μια γειτονιά στο Δήμο Gladsaxe , που βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της κεντρικής Κοπεγχάγης, ήταν υπεύθυνος για την διακίνηση 660.000 προϊόντων ντόπινγκ και 127.000 διαφόρων τεμαχίων με φαρμακευτικές  ουσίες, τελικά σύμφωνα με το κατηγορητήριο, διαχειριζόταν  περισσότερες από 771.000 μονάδες  ντόπινγκ.

Και προφανώς είχε κερδίσει πολλά χρήματα από την συμφωνία, η οποία ταυτίζεται με τα φάρμακα.

Η επένδυση από τους μυϊκούς πελάτες

Στους λογαριασμούς τους βρέθηκαν 2,2 εκατομμύρια kr. Και κατασχέθηκαν ακόμη σε ένα τραπεζικό λογαριασμό περίπου 200.000 kr.  Επίσης βρέθηκαν μετρητά, αντικείμενα αξίας όπως πίνακες, φωτιστικά ντιζάιν, μεγάλες οθόνες B&O, προϊόντα μόδας Gucci , κ.α όπως ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι της  αστυνομίας  Steffen Θ. Steffensen και Ekstra Bladet.

Οι δυο από τους κύριους κατηγορουμένους που είχαν συλληφθεί πριν ένα χρόνο τιμωρήθηκαν πριν λίγες ημέρες με 2-3 χρόνια φυλακή και τους δόθηκε περιθώριο 14 ημερών να ασκήσουν έφεση.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα