Αρχική » TURINABOL το παραδοσιακό το εκτίμησε και ο UFC Jon Jones

TURINABOL το παραδοσιακό το εκτίμησε και ο UFC Jon Jones

by admin

Ορισμένα πράγματα είναι σαν το παλιό καλό κρασί! Ότι και να γίνει αυτό θα πάρουν. Έτσι και στην φαρμακολογία κάποιοι παραμένουν πιστοί στην παράδοση. Αυτό βέβαια κάνει ζημιά στους πωλητές που προτείνουν ποικιλία φαρμάκων …αλλά αυτό είναι διαφορετικό θέμα.

Ο σούπερ σταρ του UFC, Jon Jones, αντιμετωπίζει πιθανή τετραετή απαγόρευση από τον αθλητισμό μετά από επιβεβαίωση ότι έχει δοκιμαστεί θετικά για ένα απαγορευμένο στεροειδές.

Από τη στιγμή που θεωρήθηκε ο καλύτερος μαχητής  pound-for-pound fighter στο UFC, ο Jones εξετάστηκε  θετικά στο απαγορευμένο στεροειδές Turinabol μετά την επιστροφή του στην πάλη ενάντια στον αντίπαλο  του Daniel Cormier στο UFC 214 τον Ιούλιο.

Τον Ιούλιο του 2016, ο Jones αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την πολυαναμενόμενη επαναφορά του  με τον Cormier στο UFC 200 όταν εξετάστηκε θετικά για τις αντι-οιστρογονικές ουσίες clomiphene και Letrozol. Τότε είχε τιμωρηθεί με ένα  ετήσιο αποκλεισμό.

Δείτε εδώ τι είναι το παραδοσιακό παλιό κρασί – Turinabol, που χρησιμοποίησε ο σούπερ σταρ του UFC, Jon Jones και τα άρθρα.. Τελικά το Turinabol είναι ένα άξιο χημικό γαϊδούρι που σε βγάζει ασπροπρόσωπο στην κόντρα

TURINABOL το παραδοσιακό 
αφιερώματα εδώ !
taft-men-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα