Αρχική » Μπράβο στο William Bonac! Ο Phil Heath έχει τις περισσότερες πιθανότητες

Μπράβο στο William Bonac! Ο Phil Heath έχει τις περισσότερες πιθανότητες

by admin

Μπράβο στο William Bonac! Έχει χαμηλό προφίλ.. προσωπικά τον συμπαθώ, είναι από τους bodybuilder που κάνει καλά την δουλειά του επάνω στη σκηνή.  Τον θεωρώ τον πιο βελτιωμένο και τιμά το Mr  Olympia, ωραίος τύπος. Ο Phil Heath αρέσει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ο φορμαρισμένος Ronnie Coleman ή ο Flex …από την πίσω πλευρά κυριαρχεί, με το σχήμα, και την μυϊκότητα, παρ, ταύτα στηρίζεται στη έως τώρα μυϊκή παρακαταθήκη του, και στην λαμπρότητα που τον περιβάλει η βιομηχανία, και έχει τις περισσότερες πιθανότητες,  δεν είναι όμως αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι.. αν και τον ευνοούν τα οστά της λεκάνης, ήδη η κοιλιά του πάει για τον όγδοο μήνα, είναι κουρασμένος, και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις βλάπτουν.

Ο Mamdouh Elssbiay Big Ramy είναι εντυπωσιακός, φροντίζει ο Bader Boodai, αλλά υστερεί, είναι ένα σκαλοπάτι πίσω, στον τελικό πρέπει να πάρει λίγα ακόμη βελτιωτικά για να φανεί πιο κομμένος. Έχει το μέλλον, αρκεί να αντέξουν τα νεφρά και η καρδιά, τότε δεν θα έχει αντίπαλο.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”gytzt_7EujM”]


δείτε επίσης εδώ
 William Bonac το Αουτσάιντερwilliam-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα