Αρχική » Κόντρα NPC – IFBB

Κόντρα NPC – IFBB

by admin

Γίνονται υπόγειες κόντρες, σε επίπεδο εταιρειών, επαγγελματιών και οργανισμών. Κατά τη διάρκεια του  ερασιτεχνικού Ολύμπια που πραγματοποιήθηκε στο Βέγκας αυτήν την εβδομάδα, η IFBB αρνήθηκε να αφήσει τους κριτές της να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Αυτό οφειλόταν προφανώς όπως δημοσιεύεται  στο γεγονός ότι οι κριτές του  NPC επέμεναν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα.

Αυτό επιβεβαιώθηκε τώρα, καθώς το CSFF δημοσίευσε μια επιστολή, η οποία εξηγεί ότι οι κριτές του  NPC δεν έχουν τα ίδια προσόντα με τους διεθνείς κριτές της IFBB !Ουσιαστικά, οι κριτές του  NPC δεν έχουν διεθνή κάρτα.

Λόγω αυτής της αποκάλυψης, η IFBB  (η IFBB International δεν πρέπει να συγχέεται με την IFBB pro του Jim Manion) απέσυρε τους  κριτές και το CSFF ζήτησε από την IFBB να λάβει μέτρα εναντίον του NPC.

Η IFBB έλαβε γνώση και  λίγο αργότερα  δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου που ανέφερε ότι  αναστέλλει προσωρινά το NPC  για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο  Olympia Weekend στο Λας Βέγκας μεταξύ 13-14 Σεπτεμβρίου 2017.

 

δείτε επισης εδώ

Το πήρε το Mr Olympia από την IFBB o David J. Pecker!
david-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα