Αρχική » Ασιατικό Μπιλντέρι δεν χτυπάω αναβολικά..αυτό δηλώνει!

Ασιατικό Μπιλντέρι δεν χτυπάω αναβολικά..αυτό δηλώνει!

by admin

Αυτός ο τύπος ονομάζεται  Chul Soon και διαγωνίζεται στο Musclemania, στο παρελθόν ήταν διαφορετικός έως που αποφάσισε να γίνει μυώδης, χρειάστηκαν 12 χρόνια για να φτάσει εδώ που είναι τώρα. Έχοντας 711k οπαδούς στο Instagram, ένα εντυπωσιακό σώμα και αρκετές διακρίσεις.

xx

Ο Chul  Soon δεχόταν μπούλινγκ σε μικρότερη  ηλικία και αποφάσισε να αλλάξει την συμβατική του εικόνα  με συγκεκριμένη  διατροφή υψηλή σε πρωτεϊνες που περιελάμβανε κοτόπουλο,  ψάρια, καστανό ρύζι, μπανάνες, κουνουπίδια.
Τώρα Τρώει 1,5 κιλό στήθος κοτόπουλο καθημερινά, ενώ κάνει μία ώρα την μέρα ασκήσεις για κοιλιακούς ανά δύο μέρες.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”OZg_QDYNASI”]

Ο Chul Soon για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του, αλλά κυρίως για να υποστηρίξει ότι είναι bodybuilder που δεν χρησιμοποιεί αναβολικά στεροειδή, δημοσιοποίησε ένα τεστ όπου σύμφωνα αυτόν αναγράφεται ότι δεν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Το τεστ όπως ανάφερε έγινε μετά τον διαγωνισμό Musclmania Universe Pro.

chul-soon-laut-doping-test-100-natural-1

 

O ίδιος αναφέρει: Η χρήση στεροειδών πιθανόν να σας βοηθήσει να χτίσετε μεγαλύτερους και ισχυρότερους μυς, αλλά δεν σας βοηθά να ισορροπήσετε το σχήμα σας – ειδικά για εκείνους που έχουν αδύναμη σωματική διάπλαση. Νομίζω ότι έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα εάν επεξεργαστείτε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο αντί να χρησιμοποιήσετε μόνο στεροειδή!

256

 

δείτε επίσης εδώ 

Οι Κορεάτες δεν είναι μόνο Κλωτσιές έχουν και Μυϊκούς Τυπάδες!
korea-m-726x400

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα