Αρχική » Δυναμική μυϊκή γιαγιά ανταγωνίζεται κοριτσόπουλα!

Δυναμική μυϊκή γιαγιά ανταγωνίζεται κοριτσόπουλα!

by admin

Αυτή η γιαγιά στα γεράματα αποδέχτηκε την κουλτούρα. Κατανόησε την  μυϊκότητα , επιζήτησε την φορμαρισμένη αγωνιστική εμφάνιση και σίγουρα έχει απαιτήσεις! Η κυρία Nia Ceidiog είναι και παραγωγός της τηλεόρασης.

TV-producer-Nia-63-steps-into-the-spotlight-as-a-bodybuilder

 

Η Nia Ceidiog, από το Κάρντιφ, ασχολήθηκε το άθλημα το φθινόπωρο του 2016 “για να δει πόσο μακριά θα μπορούσε να πάει ένα 63χρονο σώμα” Πέρυσι, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα περισσότερο προσπαθώντας  για κάτι διαφορετικό και ξεκίνησε να λαμβάνει 3.000 θερμίδες την ημέρα για να την βοηθήσει να επιτύχει το στόχο της, στο bodybuilding.

12

Αλλά τα υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης της ανέπτυξαν  μια μορφή ψωρίασης, η οποία οδήγησε στη δημιουργία ενός οδυνηρού μύκητα κάτω από τα νύχια της που προκαλείται από τα κύτταρα της επιδερμίδας που παράγονται υπερβολικά. Αργότερα άλλαξε τη διατροφή της, η οποία την βοήθησε να ανακάμψει, πυροδοτώντας  έναν “νέο ενθουσιασμό” για να συνεχίσει.

hhh

Μήνες αργότερα, βαμμένη με ψεκασμό (μπογιά) και φορώντας απλά ένα διακοσμημένο με κρύσταλλα μπικίνι και τακούνια, είδε τον εαυτό της να ταιριάζει ενάντια σε ανθρώπους 20 ετών νεότερους στην κατηγορία αγώνων άνω των 35 ετών! στον αγώνα  Xplosive Ape Grand Prix

99451444_aa788e87-1a0b-4f98-ac2b-1df7fca61223


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα