Αρχική » Δικάστηκε ο πρόεδρος των αναβολικών !

Δικάστηκε ο πρόεδρος των αναβολικών !

by admin

Του την “έπεσαν ” διότι ήθελε να εξυπηρετήσει το πελατολόγιο. Σήμερα η ζήτηση των αναβολικών στεροειδών φαρμάκων – ορμονών έχει φτάσει στο επίπεδο όπου είναι σαν να πουλάς έτοιμο φαγητό. Έχει εμπεδωθεί στις μάζες η προϋπάρχουσα  ιδεολογία που είχε καρφωθεί στην συνείδηση των ανθρώπων του πρώην ανατολικού μπλοκ, όπου στο αθλητικό σχολείο με το πρωινό θα έπαιρνες και τα χαπάκια σου! Εδώ οι πρώην ανατολικοί κέρδισαν τον πόλεμο με τους δυτικούς.

Ο πρόεδρος των αναβολικών !

Ο συλληφθείσας και νυν καταδικασμένος  χαρακτηρίζεται ως ο διευθύνων σύμβουλος ή ο Πρόεδρος των αναβολικών στεροειδών – “the CEO of steroids” και αυτό διότι δεν ήταν στο παρακαλετό, στο “ψηστήρι”..πάρε φιλέ για να φτιαχτείς! Η αστυνομία εκτιμά πως λειτουργούσε ως αφεντικό διότι κατείχε αναβολικά στεροειδή άξιας 9,3 εκατομμυρίων δολαρίων! Τώρα έγινε το δικαστήριο.

Αυτός ήταν πρόεδρος!

Ο Kirk Goodkey παραδέχτηκε την ενοχή του αυτή την εβδομάδα για την παραγωγή αναβολικών στεροειδών και άλλες εγκληματικές πράξεις σε μια υπόθεση που ήταν η μεγαλύτερη στον Καναδά.

Η αστυνομία παρακολουθούσε τον Goodkey και τους συνεργάτες του για σχεδόν πέντε μήνες, σύμφωνα με δήλωση που έγινε  αυτή την εβδομάδα στο Court of Queen’s Bench στο Έντμοντον. Ο Goodkey χρησιμοποίησε το γκαράζ του και το κεντρικό δάπεδο στο σπίτι του ως “ένα εξελιγμένο εργαστήριο παραγωγής αναβολικών στεροειδών”.

roid-raid

Οι ερευνητές αποκάλυψαν σχεδόν 7.500 γυάλινα φιαλίδια μέσα σε ένα ψυγείο στο γκαράζ που περιείχαν προϊόντα που περιλάμβαναν  Melanotan II, αυξητική ορμόνη GHRP6 και Thymosin Beta 4. Επίσης στο φορτηγό του βρήκαν: $ 850 σε καναδικό νόμισμα, 80.000 χάπια ενός αναβολικού στεροειδούς σε μεγάλες σακούλες Ziploc, 70.000 χάπια Clomid σε μεγάλες σακούλες Ziploc. οκτώ βαρέλια σκόνης ! επισημασμένα ως μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, που ζυγίζουν συνολικά 100 χιλιόγραμμα, και23 χημικά φίλτρα.

 

710Eξοπλισμός  που κατασχέθηκε από το εργαστήριο παραγωγής
αναβολικών στεροειδών του  Goodkey. 

Μέσα στο σπίτι του, οι ανακριτές βρήκαν $ 32.240 σε μετρητά σε ένα ντουλάπι της κουζίνας. “Αυτά τα χρήματα ήταν ένα μέρος των εσόδων που προέκυψαν από την παραγωγή αναβολικών προϊόντων στεροειδών του Goodkey”, ανέφεραν οι αρχές.

Οι ανακριτές βρήκαν επίσης οικονομικά έγγραφα που οδήγησαν σε έρευνα για  ξέπλυμα χρήματος. Ο Kirk Goodkey χρησιμοποιούσε τα χρήματα από  τα αναβολικά στεροειδή μέσω του λογαριασμού του για μια εταιρεία που ονομάζεται Vitalife Canada.

Υπήρχαν 27 ξεχωριστές καταθέσεις μετρητών στο λογαριασμό της Vitalife, συνολικού ύψους 230.765 δολαρίων. Οι καταθέσεις έγιναν σε θυρίδα νυχτερινής κατάθεσης και ήταν πάντοτε μικρότερες από 10.000 δολάρια, διότι  καταθέσεις άνω των 10.000 δολαρίων πρέπει να αναφέρονται από τις τράπεζες στον ομοσπονδιακό οργανισμό που είναι αρμόδιος για την ανίχνευση και αποτροπή της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. “Τα χρήματα κατατέθηκαν από τον Goodkey στον λογαριασμό της Vitalife σε μια προσπάθεια μετατροπής των προϊόντων του εγκλήματος σε κεφάλαια που φαινόταν να κρατούνται νόμιμα σε έναν επιχειρηματικό λογαριασμό”, ανέφερε το δικαστικό έγγραφο.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα