Αρχική » Sven Decker CEO της HappyFit Ανοίξτε και τα γυμναστήρια! εδώ ανοίγεται τα Μπιφτεκάδικα!

Sven Decker CEO της HappyFit Ανοίξτε και τα γυμναστήρια! εδώ ανοίγεται τα Μπιφτεκάδικα!

by admin

Με το κλείσιμο των γυμναστηρίων στη Γερμανία και την Αυστρία λόγω του ιού  COVID-19, πολλοί αθλητές  και αθλούμενοι αντιμετώπισαν προβλήματα, όπου  η καθημερινή προπόνηση στο γυμναστήριο δεν μπορούσε να συνεχιστεί . Πολλοί έπρεπε να βρουν μεθόδους για να διατηρήσουν την φόρμα τους αλλά  και να μην χάσουν το κίνητρο τους να γυμνάζονται κατά τη διάρκεια της κρίσης. Όμως  νέα κατάσταση διαμορφώνει ένα σκοτεινό μέλλον για τις επιχειρήσεις. Η γερμανική ένωση Sports Studio , ήδη έγραψε  δύο επιστολές στην Angela Merkel για την επανέναρξη των γυμναστηρίων. δείτε εδώ  Ανοίξτε τα Γυμναστήρια! Birgit Schwarze πρόεδρος της ένωσης εργοδοτών στην Γερμανία.

Τώρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς τους υπεύθυνους πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένου του Sven Decker, CEO της HappyFit. Σε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας γυμναστηρίων  HappyFit μιλά για το κλείσιμο των πολυάριθμων υποκαταστημάτων που σχετίζεται με τον κορονοϊό  και απευθύνεται κυρίως στον Αυστριακό Καγκελάριο Σεμπαστιάν Κούρτς και στον Αντιπρόεδρο και Ομοσπονδιακό Υπουργό Δημοσίων Υπηρεσιών και Αθλητισμού Werner Kogler. Στην Αυστρία, η αλυσίδα έχει  σήμερα περίπου 30.000 πελάτες σε 30 διαφορετικές τοποθεσίες και 140 υπαλλήλους, εκ των οποίων μόνο 30 υπάλληλοι  θα μπορούσαν να διατηρήσουν τη δουλειά τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Denn ihr seid uns wichtig! Ihr sollt wissen, wir versuchen wirklich ALLES!!! um euch sobald wie möglich wieder Zutritt in unsere Studios gewähren zu können! Video darf gerne geteilt werden – vielleicht erreichen wir gemeinsam mehr! #gemeinsamsindwirhappyfit @werner_kogler @sebastiankurz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HAPPY FIT Fitnesscenter (@happyfit.fitnesscenter) στις

 Για τον Sven Decker τα γυμναστήρια  φαίνονται ως  το προπύργιο για τον κίνδυνο μόλυνσης, αλλά ταυτόχρονα η κυβέρνηση ανοίγει  ξανά τα καταστήματα και τα εστιατόρια McDonalds όπου οι πελάτες μπορούν να καθίσουν ο ένας δίπλα στον άλλο χωρίς μάσκες απολαμβάνοντας τα γεύματα τους.
Ο ιδιος προτείνει να τοποθετηθεί ένα μηχάνημα ανά  δέκα τετραγωνικά μέτρα ώστε  εξασφαλιστεί η  απόσταση ασφαλείας. Όπως αναφέρει  ομάδα του HappyFit φρόντισε να έχει χιλιάδες μπουκάλια απολυμαντικού, 30.000 μάσκες προσώπου, πολλά προστατευτικά γάντια, μπουκάλια ποτών και πετσέτες, τα οποία διανεμήθηκαν δωρεάν σε νέους πελάτες προκειμένου να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς υγιεινής.  Κάναμε τα πάντα, σας γράψαμε επιστολές σας στείλαμε βίντεο,  λέει ο  Sven Decker που κάνει επιπλέον προτάσεις για τους κανόνες υγιεινής , τονίζοντας πως είναι καταστροφικό να κάνουμε διακρίσεις, τώρα ήρθε η ώρα και για τον κλάδο της φυσικής κατάστασης, να ανοίξει το στόμα του και να δείξει ότι αυτό που συμβαίνει είναι άδικο, και αψηφά τη λογική.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HappyFit Sven Decker προτρέπει να ανοίξουν πάλι τα γυμναστήρια υπό ορισμένους όρους που θα τηρούνται. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διασφαλιστεί η υγεία των ανθρώπων. Δεν μπορείς να πεις στατιστικά εάν το ποσοστό αυτοκτονίας των ανθρώπων που έχασαν τα προς το ζην ως αποτέλεσμα των κανονισμών είναι υψηλότερο από το 0,0004 τοις εκατό των μολυσμένων ή εκείνων που πέθαναν τραγικά από τον κοροναϊό, λέει ο Sven Decker. Ο ιδρυτής της HappFit ζητά από την κυβερνηση  να επανενεργοποιήσει τη βιομηχανία φυσικής κατάστασης και υγείας, ώστε να μπορούν να «πληρώσουν» πάλι  τους φόρους, τους λογαριασμούς τους, να βγάλουν τους υπαλλήλους από την καραντίνα της εργασία τους,  και να ανοίξουν ξανά τις πόρτες στους πελάτες.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα