Αρχική » Μπορεί το καμάρι της ευρωπαϊκής λίγκας;

Μπορεί το καμάρι της ευρωπαϊκής λίγκας;

Προτιμώ να μην υποσχεθώ τίποτα εκ των προτέρων, ώστε να μην ταράξω τα νερά άσκοπα."

by admin
Η υποβόσκουσα φημολογία τείνει να γίνει κυρίαρχη άποψη για πολλούς ευρωπαίους, από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, ότι  σλοβάκος Michal Krizanek μπορεί να κυριαρχήσει και στην αμερικανική λίγκα!

Ηδη τα τοπικά media “σιγοψιθυρίζουν” την βεβαιότητα τους αν και σε πρόσφατη συνέντευξη  ο Krizanek ρωτήθηκε εάν θα μετακομίσει από την ευρωπαϊκή λίγκα Elite PRO του Ραφαέλ Σαντόχα, στην αμερικανική λίγκα  Pro League και το Mr. Olympia δήλωσε,  “Θα μετακομίσω εκεί αν έχω τη φόρμα για την απόλυτη νίκη! συνολικά στη διοργάνωση. Υποθέτω ότι θα μπορούσε να έρθει σε τρία χρόνια, αλλά πραγματικά δεν μπορεί να το εκτιμήσω. Προτιμώ να μην υποσχεθώ τίποτα εκ των προτέρων, ώστε να μην ταράξω τα νερά άσκοπα.” είπε ο Krizanek, που επίσης ρωτήθηκε, Πώς πρέπει λοιπόν το κοινό να αντιληφθεί αυτά τα «πειράγματα» σας στους ελίτ Αμερικανούς bodybuilders; (το είχε κάνει στον SERGIO OLIVA JR.)
Η απάντηση ήταν,  “το βλέπω σαν ένα αστείο, δεν το επιλύω καθόλου. Αλλά οι Αμερικανοί είναι τέτοιοι που πρέπει να το αντιμετωπίσουν. Αλλά είναι καλό γιατί με κάνει να φαίνομαι,  και μου προσθέτει ακόλουθους, οπότε χαίρομαι που το διασκεδάζω”

Εδώ μια σύγκριση από fans του Σλοβάκου

O Αγαπημένος bodybuilder του Δόκτωρ Σαντόχα

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα