Αρχική » Andrew Tracey..Style η φύση στην προπόνηση είναι φίλη του

Andrew Tracey..Style η φύση στην προπόνηση είναι φίλη του

by admin

O Andrew Tracey είναι ένας από τους νέους άνδρες στο Σάουθπορτ του U.K  που προωθεί ένα διαφορετικό exercise life style. Nomad Way is a training style. Η φύση είναι η φίλη του και ταυτόχρονα το πεδίο προπόνησης που επιζητεί. Τις πιο πολλές φορές δεν υπάρχει ο συμβατός εξοπλισμός εκγύμνασης. Today the work to be done!

Οτιδήποτε μπορεί να τον βοηθήσει να εκγυμναστεί είναι καλοδεχούμενο στην προσπάθεια του.
Ένα από τα πιο περίεργα μέρη που προπονήθηκε ήταν σε ένα παλαιό λατομείο.. Αλυσίδες, παλαιά δοκάρια από χάλυβα, σχοινιά, ογκόλιθοι και άλλα πράγματα ήταν τα όργανα εξάσκησης. Μια..wildly φυσική προσαρμοστικότητα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει ιδεολογία την προσπάθεια για το σώμα. Ο Αδελφός του Callum είναι ο workout partner είναι αυτός που όπως αναφέρει θα του δώσει την δύναμη για το 100% της προσπάθειας. Η ιδεολογία του Andrew Tracey διαπνέεται από αυτή την άποψη για την ζωή, ένας τρόπος που εκπεφρασμένα προβάλει και στο Drees Code.

Η διατροφή

Η διατροφή του δεν έχει ως αξίωμα την καθαρή διατροφή με την στενή έννοια του όρου. Του αρέσουν τα έθνικ γεύματα το πρώτο ραντεβού με την κοπέλα του έγινε στο Στάφορντ στο εστιατόριο The Real Greek in Stratford.
Βέβαια τρώει μέτρια εντός των ορίων και καταναλώνει ποσότητες λαχανικών και φρούτων αλλά ταυτόχρονα τις ημέρες που χρειάζεται θα καταναλώσει θερμίδες για να έχει την ενέργεια που επιζητεί. Εάν χρειαστεί μετά από μια επιφορτισμένη μέρα θα καταναλώσει και μια πίτσα με λίγο επιπλέον κοτόπουλο το βράδυ. Σύνθημα του για την διατροφή..να είσαστε ρεαλιστές με τον εαυτό σας σχετικά με το επίπεδο δραστηριότητάς σας και να τρώτε μέτρια εντός των ορίων αυτών.
O Andrew Tracey ζει για το Nature Life Style. Ούτος ή άλλως είναι ένας workout man.

[pp_gallery gallery_id=”10858″ width=”100″ height=”100″]

Today the work to be done!

Andrew Tracey

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής , καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα