Αρχική » Boldenone Φάρμακο για Μυϊκή ποιότητα & Μυϊκή αντοχή!

Boldenone Φάρμακο για Μυϊκή ποιότητα & Μυϊκή αντοχή!

by admin

Ένα φάρμακο που απευθύνεται σε αποφασισμένους που επέλεξαν την σκοτεινή πλευρά. Αποδίδει Σχηματισμένη Μυϊκότητα (μυϊκό διαχωρισμό)  και αύξηση της ποιοτικής  μάζας με ταυτόχρονη υποστήριξη στην αναερόβια – αερόβια αντοχή.
Ένα φάρμακο που δεν ενδείκνυται για φιγουρατζίδικα τεμπελόσκυλα στο Facebook αλλά για Hard Core ακραίους τύπους, που επιζητούν συνδυασμό υπερβολικής προπόνησης, αρκετού φαγητού και φαρμάκων, ώστε να γίνουν εντυπωσιακά Μυϊκά Φαινόμενα!

Για αυτούς που το μέλλον είναι το παρόν!

Σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα αποδίδει το επιθυμητό καθαρό μυϊκό αποτέλεσμα όπου στόχος είναι  ο όγκος με την σκληράδα και οι εντυπωσιακές  γραμμές. Ένα <αλήτικο> φάρμακο το Boldenone έχει ισχυρή αναβολική δράση, επηρεάζει την διέγερση της πρωτεϊνικής σύνθεσης, και μειώνει την εναπόθεση λίπους.

(Πολλοί χρησιμοποιούν και το γνήσιο κτηνιατρικό) 

alpha-pharma-boldebolin-250-l-boldenoneΤο boldenone εμφανίζεται επίσης ως Equipoise (boldenone undecylenate) η EQ. Η ουσία εμπεριέχεται σε ενέσιμο υδατικό εναιώρημα (ελαιώδες) και προορίζεται για χρήση  αύξησης μάζας στη βιομηχανία παραγωγής  βοοειδών και αλόγων. Παραχθηκε για πρώτη φορά από την εταιρεία Ciba Pharmaceuticals ως μια προσπάθεια ενέσιμου φαρμάκου μακράς διάρκειας με τις ιδιότητες του Dianabol. Η ίδια εταιρεία δημιούργησε και το φάρμακο Dianabol σε συνεργασία με τον γιατρό John Ziegler το 1956. Το Boldenone έχει παρεμφερείς ιδιότητες με την χημική φόρμουλα του Dianabol.

Τι είναι το Equipoise (boldenone undecylenate)

Το boldenone, κατά βάση έχει ομοιάζουσα χημική δομή με το Dianabol, παρ όλα αυτά έχουν μια ουσιαστική διαφορά. Το Dianabol είναι ορμόνη που ανήκει στα 17 αα (17-άλφα αλκυλιωμένα) για προτεινόμενη  χρήση από το στόμα. Έχει μόνο 8 ώρες αποτελεσματικό χρόνο ημίσειας ζωής. Το Equipoise (boldenone undecylenate) στην θέση της ομάδας 17 αα, συνδέεται με 17 β ομάδα-αιθέρα οι οποίες ανήκουν σε μια μεγάλη αλυσίδα undecylenate εστέρα που συνδέονται με αυτόν.

Αυτή η αλυσίδα εστέρα καθιστά το boldenone πολύ λιποδιαλυτό στο σημείο όπου είναι σε ακατέργαστη μορφή, προτού να ανασταλεί σε έλαιο, το boldenone undecylenate είναι ήδη ένα είδος ελαιώδους ουσίας  παρομοιάζοντας το,  με την συνοχή  σιροπιού.

Τα Ένζυμα του ήπατος θα χωρίσουν τελικά  την αλυσίδα του εστέρα από την ορμόνη του boldenone, όταν ήδη η ορμόνη θα είναι ελεύθερη  ώστε να είναι σε θέση να αλληλεπιδράσει  στους υποδοχείς ανδρογόνων των μυϊκών κυττάρων.

Το boldenone είναι ιδανικό για να δημιουργεί Σχηματισμένη Μυϊκότητα (μυϊκό διαχωρισμό) και ταυτόχρονα αυξημένη ποιοτική μάζα

dark

 

Σύγκριση Equipoise (boldenone undecylenate) με το Dianabol

Είναι ενδιαφέρον ότι η δομή του Dianabol (ουσία metansrostenolon )είναι ταυτόσημη με εκείνη του boldenone (EQ), εκτός του ότι προσετέθη η 17αα ( 17 άλφα αλκαλοποίηση). Το γεγονός αυτό δείχνει τη διαφορά στην προσθήκη του 17 αα στο Dianabol, πράξη που το διαφοροποιεί την δράση του στο σώμα σε σχέση με το boldenone (EQ) . Μια άλλη διαφορά μεταξύ των φαρμάκων αυτών είναι η ταχύτητα της οιστρογονικής παρενέργειας που είναι  πολύ πιο έντονη στο Dianabol.
Το Boldenone είναι πολύ “μαλακό” σε αυτή την περίπτωση, έτσι συχνά οι χρήστες δεν χρειάζεται αντι-οιστρογόνα. Το Dianabol είναι πολύ πιο οιστρογονικό όχι επειδή ευκολότερα αρωματίζεται , στην πραγματικότητα μια μεθυλική ομάδα 17-άλφα και ένας 1-2  διπλός δεσμός επιβραδύνει την αρωματοποίηση. Το πρόβλημα είναι ότι η ουσία methandrostenolone  (Dianabol )μετατρέπεται σε 17 άλφα metillestradiol, μια  βιολογικά ενεργή μορφή του οιστρογόνου από την κανονική  οιστραδιόλη. Το Dianabol αποδείχθηκε πιο ισχυρό στο χτίσιμο της μάζας σε σύγκριση με boldenone, υποστηρίζοντας την ιδέα ότι τα οιστρογόνα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον  αναβολισμό. Στην πραγματικότητα το boldenone και η ουσία  methandrostenolone (Dianabol είναι τόσο διαφορετικές  αναβολικές ουσίες που σπάνια θεωρείται ότι σχετίζονται η μια ουσία με την άλλη. Ως αποτέλεσμα,  το Dianabol χρησιμοποιείται για να διογκωθεί η Μυϊκή μάζα, ενώ το  boldenone είναι ιδανικό για να δημιουργεί Σχηματισμένη Μυϊκότητα (μυϊκό διαχωρισμό) και ταυτόχρονα αυξημένη ποιοτική μάζα.

Παρενέργειες του Equipoise (boldenone undecylenate)

Το  Boldenone είναι αρκετά μαλακό κατά περίπτωση, με ήπιες παρενέργειες. Αυτές οι παρενέργειες είναι κοινές με τα περισσότερα στεροειδή: συρρίκνωση των όρχεων, μειωμένη ποσότητα σπέρματος,ακμή, μη φυσιολογική ανάπτυξη τριχοφυΐας, λιπαρό δέρμα, προστάτη, βραχνάδα ή εμβάθυνση φωνής ,ασυνήθιστη απώλεια μαλλιών, επιθετική συμπεριφορά.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με το boldenone είναι  η πρόκληση της ακμής στο στήθος, στην πλάτη και τις περιοχές των ώμων. Ως εκ τούτου, εάν  κάποιοι είναι επιρρεπείς σε ακμή,  χρησιμοποιούν  μια αντι-βακτηριακή και αντι-ακμής  λοσιόν και σαπούνια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μια άλλη παρενέργεια είναι απίστευτη ώθηση  για όρεξη τροφής, μια τάση που έχει επιβεβαιωθεί από πολλούς χρήστες. Σε τέτοιες περιπτώσεις προτείνετε μια χαμηλή δόση boldenone, αν είναι κάποιοι  σε δίαιτα με σκοπό να ελέγξουν τυχόν προβλήματα με την όρεξη.

Τι είναι ο χρόνος ημίσειας ζωής του   boldenone undecylenate

Το Boldenone έχει πολύ μεγάλο χρόνο ημιζωής περίπου 14 ημέρες (Αυτοί που δεν είναι low cost στην προπόνηση το εκμεταλλεύονται).Επιπλέον, μπορεί να παραμείνει στο σώμα για μήνες ή ακόμη και χρόνια!, επομένως, δεν συνιστάται για χρήση κατά τη διάρκεια ενεργών σπορ σε εποχές όπου ο χρήστης είναι βέβαιο ότι θα είναι θετικός.

Φάρμακο για σκληρές προπονήσεις

Τα τελευταία χρόνια, το boldenone έχει γίνει το προτιμώμενο προϊόν μεταξύ των αθλητών αντοχής και θεωρείται από τους προπονητές σαν ένα ιδανικό υποκατάστατο αντί του Deca Durabolin. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι η ποιότητα της μυϊκής μάζας και δύναμης που έχουν αυξηθεί κατά τη διάρκεια της χρήσης του Equipoise έχουν επιτευχθεί χωρίς τις κακές παρενέργειες της Deca. Επίσης το boldenone έχει θετική επίδραση του  στην κυκλοφορία του αίματος στο σώμα. Αυτό επιτρέπει τη μέγιστη ροή του αίματος προς τους μύες κατά τη διάρκεια των έντονων προπονήσεων.

Στην ιατρική χρήση, το boldenone μπορεί να προωθήσει την ερυθροποιητίνη (ΕΡΟ), παράγοντα διέγερσης, η οποία με τη σειρά της, διεγείρει την ανάπτυξη του μυελού των οστών, που οδηγεί σε αυξημένη παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων.  Ουσιαστικά περισσότερα κύτταρα ερυθρών αιμοσφαιρίων  (αιμοσφαιρίνη )που σημαίνει κάτι περισσότερο… υψηλότερη ικανότητα μεταφοράς οξυγόνου. Επίσης το Boldenone μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στα επίπεδα των ηλεκτρολυτών, χάρη στις ισχυρές αλατοκορτικοειδής ιδιότητές του.

Συμπέρασμα

Δεν το έγραψα για να το προτείνω, για αυτό και δεν αναγράφω δοσολογίες και συνδυασμούς  ανά σωματικό βάρος και επιδιωκόμενο στόχο, διότι δεν πουλώ ντόπα, είναι απλά ένα δείγμα για το πώς μπορείς να πουλάς μυϊκό τσαμπουκά εάν συμπεριλαμβάνεις σκληρή προπόνηση πάνω από τα όρια, για μεγάλο χρονικό διάστημα, και ταυτόχρονα να λες στο κοινό ότι παίρνεις μόνο λιποδιαλυτικά και πρωτεΐνη. Ταυτόχρονα είναι ένα μικρό αρχικό δείγμα στους ανίδεους – θύματα που φαντάζονται ότι θα αποκτήσουν υπερβολική καθαρή μάζα χωρίς ακραία προπόνηση (οι περισσότεροι κάνουν συνολικά 6 μήνες προσπάθεια) και με τις νοθευμένες μυϊκές καραμέλες που τους προτείνουν οι ειδικοί.

Δείτε επίσης: Βodybuilding – Στεροειδή και άσηπτη νέκρωση – Κοινώς σακάτεμα!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα