Αρχική » Γραφεία Εκτελεστών πίσω απο την Δολοφονία του BODYBUILDER Μιχάλη Γιατράκη

Γραφεία Εκτελεστών πίσω απο την Δολοφονία του BODYBUILDER Μιχάλη Γιατράκη

by admin

Αντίστοιχα «γραφεία» ενοικιαζόμενων αλλοδαπών εκτελεστών συμβολαίου παραδειγματισμού και θανάτου, βλέπουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής πίσω από μία δολοφονία και δύο αιματηρούς «παραδειγματισμούς».

Τον Απρίλιο του 2016, δύο άγνωστοι δολοφονούν τον 42χρονο πρώην αθλητή bodybuilding Μιχάλη Γιατράκη, ιδιοκτήτη μπαρ-στριπτίζ στη Λ. Συγγρού, πατέρα ενός τρίχρονου παιδιού.[quote]Ο τιμοκατάλογος των «συμβολαίων», ανέρχεται σε 10.000 ευρώ για τον «παραδειγματισμό» του θύματος, ενώ για αυτά της εξόντωσης το ποσό κυμαίνεται από 30.000 έως 60.000 ευρώ [/quote]

20th-ifbb-greek-cup-5273

Ο Γιατράκης Με Το Νο 34 σε αγώνα 

Οι εκτελεστές του είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του στην οδό Κεφαλληνίας στον Άλιμο. Τον γάζωσαν με 14 σφαίρες πολεμικού καλάσνικοφ και περιστρόφου.

Παρακολουθούσαν τις κινήσεις του πρώην αθλητή μπόντιμπιλντινγκ και έδρασαν τη στιγμή που εκείνος είχε μπει στο τζιπ και είχε βάλει μπρος τον κινητήρα. Για τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ήταν δύο ακόμη ευκαιριακοί «ενοικιαζόμενοι» εκτελεστές συμβολαίου θανάτου. Ο επιχειρηματίας είχε συλληφθεί το 2004 για κατοχή 300 γραμμαρίων κοκαΐνης στη Λάρισα, υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 χρόνων, αλλά αποφυλακίστηκε το 2009.

Τα στελέχη των «γραφείων»… ενοικίασης εκτελεστών, που έχουν έδρα στην γειτονική χώρα, «κλείνουν» τα συμβόλαια θανάτου ή παραδειγματισμού, αδιαφορώντας για τον… επαγγελματισμό των αναλώσιμων και ευκαιριακών εκτελεστών τους.

Οι μισθωμένοι δολοφόνοι, προκειμένου να έχουν το επιδιωκόμενο θανατηφόρο αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις χρησιμοποιούν πολεμικά καλάσνικοφ, και όχι πιστόλια όπως οι «επαγγελματίες» εκτελεστές,  προκειμένου να λάβουν «σίγουρα» την αμοιβή τους.

Ο τιμοκατάλογος των «συμβολαίων», ανέρχεται σε 10.000 ευρώ για τον «παραδειγματισμό» του θύματος, ενώ για αυτά της εξόντωσης το ποσό κυμαίνεται από 30.000 έως 60.000 ευρώ ανάλογα την «διασημότητα» του στόχου και το επιζητούμενο αποτέλεσμα.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”h7M6-Dxg9iU”]

Μια παλαιότερη συνέντευξη για τον Μιχάλη Γιατράκη


 

Πηγή thetoc

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα