Αρχική » Γυναίκες: Ρούφα το αυγό σου Μπούλη! Πάω να κάνω βάρη!

Γυναίκες: Ρούφα το αυγό σου Μπούλη! Πάω να κάνω βάρη!

by admin

Προσέξτε οι γυναίκες διεκδικούν την εξουσία ενασχολούμενες με  τα βάρη, σε ένα νέο δυναμικό πρότυπο, που “σπάει” το ανδρικό στερεότυπο. Σε αυτή την νέα τάση εξάσκησης η δυναμική κουλτούρα εκδηλώνεται σε τρεις δραστηριότητες.

  • Το  powerlifting
  • Το bodybuilding
  • Η μοντελοποίηση του fitness

0123

Κιάνα Σάριτς είναι μέλος του αυξανόμενου κύματος της φυσικής κατάστασης

Η Annette Teakle ειναι ιδιοκτήτρια καταστήματος συμπληρωμάτων διατροφής με τον σύζυγο της Jesse James, αναφέρει.. “υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση σχετικά με τα συμπληρώματα και ένα στίγμα που συνδέεται με αυτά.. Έχουμε δείξει στους ανθρώπους ότι τα συμπληρώματα δεν είναι τρομακτικά, είπε. Η επιστήμη είναι πίσω από όλα αυτά τα προϊόντα” 

Οι γυναίκες είναι περισσότερο συνειδητοποιημένες για την υγεία αυτή την χρονική περίοδο,  και θέλουν τον έλεγχο, στα χέρια τους. Μέρος του έχει να κάνει με αθλήματα δύναμης, όπως το bodybuilding και η  Άρση Βαρών σε πάγκο.

089

  H Jessie Lacey  απολαμβάνει το women’s figure bodybuilding

“Παίρνουν το σώμα για να το διαμορφώσουν, η αντίληψη του εαυτού τους αλλάζει, υπάρχει περισσότερο γυναικείου αθλητισμός με βάρη  μέσω της δημοσιοποίησης και πολλές γυναίκες σήμερα νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν”.

Ο  σύζυγος της  James είπε, ότι οι γυναίκες έσπασαν το στερεότυπο που υπήρχε στο παρελθόν σε σχέση με το σχήμα του σώματος.

058

Η Kayleigh De Jong έχει  επικεντρωθεί στο powerlifting 

H η νέα τάση είναι και στο CrossFit, “Η αλήθεια, στο CrossFit, είναι πως οι γυναίκες έχουν περάσει από την επιθυμία να είναι αδύνατες και σχεδόν ανορεξικές, τώρα ζητούν να είναι με πολλά περισσότερα muscly και τονωμένους μύες”

0789

Η Powerlifter Rachael Anne

Η Annette Teakle αναφέρει: πως η κοινωνία γενικότερα θέλει να μάθει περισσότερα σχετικά με τη διατροφή και για αυτό δημιούργησαν μια ομάδα την PUMPPED Posse που συμπεριλαμβάνει δυναμικές γυναίκες όπως οι  Jessie Lacey (γυναικείο bodybuilding), Pat Buscombe (bodybuilding ανδρών), Κιάνα Σάριτς και Jacqui Watts (μοντέλα γυμναστηρίου), καθώς και οι powerlifters woman, Rachael Anne και Kayleigh De Jong.

065

Jacqui Watts – bodybuilding

BODYBUILDING

Η Jacqui Watts ανύπαντρη μητέρα, ασχολήθηκε με το άθλημα πριν από 18 μήνες η Watts, 34 ετών , ήταν μοντέλο και χορεύτρια, αλλά αποφάσισε να πάει  στο  γυμναστήριο και να ακολουθήσει το μονοπάτι της μυϊκής ανάπτυξης, πρόσφατα κέρδισε τρία κύπελλα στο Australasian Natural Bodybuilding championships στο Σύδνεϋ.

Η Watts  αναφέρει “Είμαι μητέρα δύο παιδιών και είμαι ζωντανή. Έχω προπονηθεί στο γυμναστήριο από τότε που ήμουν 13 ετών, αλλά έχω κάνει προπόνηση με βάρη μόνο για ενάμιση χρόνο. Ένιωσα πραγματικά περήφανη για τον εαυτό μου. Θα ήταν ακόμα καλύτερα ένα τα δύο παιδιά μου ήταν εκεί (στα εθνικά πρωταθλήματα) αν και είναι τόσο περήφανα για μένα”.

δείτε επισης εδώ

Οι Γυμνασμένες δίδυμες
jjjjjjj-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα