Αρχική » Βασάλος η Μαρί Ρόουζ πόσταρε τις ιδιωτικές τους συνομιλίες!

Βασάλος η Μαρί Ρόουζ πόσταρε τις ιδιωτικές τους συνομιλίες!

by admin

Τι γίνεται εδώ; πριν από λίγο το πρώτο θέμα ανάρτησε νέες δηλώσεις από την Μαρί Ρόουζ! Και αυτή είχε επαφή μαζί του ! όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω στα μηνύματα ο Βασάλος αναφερεται στην Μαρί Ρόουζ, χαρακτηρίζοντας την ως “babe” “Κυπρέα μου!” και ότι “με αρεσες πολύ!”

και η Βασιλική Αγιαννοπούλου; η κοπέλα (αριστερή φώτο) που φερόταν να έχει σχέση με τον δημοφιλή παίκτη προτού αυτός μπει στο τηλεοπτική παιχνίδι, δείτε εδώ Βασάλε ! Ξεκαβάλα το καλάμι


 

Σε εφιάλτη εξελίσσεται το φλερτ που φέρεται να είχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Kύπρια γυμνάστρια, Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor». Είναι η γυναίκα που του έστειλε ένα βίντεο, όταν οι «Μαχητές» είχαν κερδίσει ένα έπαθλο επικοινωνίας.

Αναφέρει το πρώτο θέμα για τη Μαρί Ρόουζ  :

H ασύλληπτη κίνηση της Μαρί Ρόουζ

Η Μαρί Ρόουζ όμως προχώρησε σε μία ασύλληπτη κίνηση. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, πόσταρε τις ιδιωτικές συνομιλίες!  που φέρεται να είχε με τον Βασάλο, πριν εκείνος αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Mari Rose-2

«Ορκίζομαι να πω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Και η κατηγορούμενη Μαρί Ρόουζ δεν θα κριθεί ένοχη. Μην μπλέκεις με την αλήθεια. Ο κόσμος τη ζήτησε και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να υπερασπιστώ το ονόμά μου και τα λόγια μου. Καλημέρα και καλή τύχη»,έγραψε η Μαρί Ρόουζ δημοσιεύοντας τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τον πρώην «Μαχητή».

Marie

Τα μηνύματα δημοσιεύτηκαν στο You Weekly:

1

2

3

4

5

6

7

8

 

δείτε επίσης εδώ

VASSILIKI AGIANOPOULOU: ΒΑΣΙΛΙΚΗ Πίστεψε & Επένδυσε στην κουλτούρα ..Σε σεβάστηκα Κωνσταντίνε Βασάλε!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα