Αρχική » Dallas McCarver στραβοκατάπιε και παρακάτω;

Dallas McCarver στραβοκατάπιε και παρακάτω;

by admin

Οι στιγμές είναι επώδυνες για όλους, bodybuilders και fans. O χρόνος θα δείξει προς το παρόν η επίσημη εκδοχή είναι ότι ο Dallas McCarver πέθανε διότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει από το εμπόδιο της τροφής που συγκεντρώθηκε στις διόδους εισπνοής- εκπνοής.

Τα στοιχεία ερευνώνται είναι δουλειά άλλων που βλέπουν πιο βαθιά, το μόνο σίγουρο είναι ότι:

Α. McCarver, Joshua Lenartowicz και  Flex Lewis πιέζονταν μαζί στην προπόνηση.
Β. Οι Joshua Lenartowicz και  ο Flex Lewis είχαν αγωνιστικό στόχο, ο McCarver εδώ και καιρό απλά τους ακολουθούσε, διότι γνώριζε ότι δεν μπορούσε τώρα! να αγωνιστεί.

1

Γ. Στο άρθρο Albuterol & πρεδνιζόνη παίρνει ο Dallas McCarver δείτε εδώ.. είχε αναφερθεί: χρησιμοποίει πρεδνιζόνη στα 20mg δυο κάψουλες την ημέρα σύνολο 40mg. Πρόκειται για μια ουσία που κατατάσσεται στα κορτικοστεροειδή φάρμακα πάνω από 20Mg την ημέρα, ο κίνδυνος των παρενεργειών από το φάρμακο αυξάνεται δραματικά. Μία τόσο υψηλή δοσολογία πρέπει να λαμβάνεται μόνο για μικρά διαστήματα και στη συνέχεια να μειώνεται.
χρησιμοποίει και Albuterol Sulfate μια ουσία που είναι συνδεδεμένη με την κλενβουτερόλη. Η κύρια διαφορά μεταξύ Albuterol και Clen είναι ότι το Albuterol που συνίσταται για χρήση σε ασθματικούς, έχει σημαντικά μικρότερο χρόνο ημίσειας ζωής αλλά θεωρείται πιο ουσιαστικό στην μείωση του προφίλ των λιπιδίων κυρίως σε χρηστές στεροειδών. Αυτά τα φάρμακα μπορεί να εισπνέονται με τη χρήση ενός MDI (δοσιμετρική συσκευή εισπνοών) τα κορτικοστεροειδή έχουν άμεση δράση επί του ιστού των πνευμόνων

Δ. Το σίγουρο είναι ότι προσπαθούσε να επανέλθει αλλά ήταν ταυτόχρονα σε καθεστώς πίεσης διότι είχε συμβόλαιο  είχε δημιουργήσει ενθουσιασμό στους νεαρούς fans και δεν ήθελε να τους χάσει, αλλά  και η κακή αγωνιστική του εικόνα τον κατέτρεχε, δείτε εδώ Ο Dallas McCarver έκανε Εμετό στον αγώνα! γιατί;

Τότε είχε αναφερθεί … Τον  Dallas McCarver τον παρακολουθώ εδώ και καιρό. Σε ανύποπτο χρόνο είχα γράψει ότι το ζήτημα είναι να αντέξει. Από ότι φάνηκε χθες δεν άντεξε και έκανε εμετό! ο Dallas McCarver έχει το δικό του μυϊκό αφεντικό, τον προπονητή- γκουρού Chad Nichols” μια παλιά καραβάνα, που έχει δουλέψει κατά διαστήματα με τον Ronnie Dean Coleman που σακάτεψε τα ισχία του, παλαιότερα με τον Paul Dillett που παρουσίαζε κράμπες στην σκηνή και τον κουβαλούσαν στα χέρια!

Ε. Ότι έκανε προσπάθεια να επανέρθει είναι σίγουρο, δεν είναι μόνο ο διαγωνισμός στην Αυστραλία, αλλά από τα μέσα Μαρτίου είχε πρόβλημα δείτε εδώ Ο Dallas McCarver Δάκρυσε και ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς . Eδώ, ίσως και να άρχισε το πρόβλημα, διότι ο οργανισμός  είναι ένας μηχανισμός ανάδρασης που έχει όρια. Αν ο νεαρός McCarver με όλη αυτή τη δημοσιότητα έδωσε ελπίδα στον εαυτό του χωρίς να λάβει υπόψη τα ορμονικά και οργανικά προβλήματα, το αποτέλεσμα ερχόταν δραματικό.
Ο McCarver ήταν ικανός άλλα ταυτόχρονα είχε γκαζωθεί χημικά χωρίς από ότι φαίνεται να υπολoγίσει την δική του οργανική ανταπόκριση – αντοχή, αυτό δημιούργησε υπόβαθρο και νέα οργανικά δεδομένα.

Όταν εμφανιστεί ένα πρόβλημα ο οργανισμός προειδοποιεί, τα εσωτερικά όργανα έχουν συγκεκριμένη λειτουργία και αλληλοεπηρεάζουν και αλληλοεπηρεάζονται, εάν συνεχιστεί η εξωτερική πίεση και δεν δοθεί σημασία  η λειτουργία τους αλλάζει, όλα τα ενδεχόμενα και πλέον όλες  οι περιπτώσεις είναι ανοικτές, ακόμη και για το απίθανο !

Όταν είσαι νέος έχεις ελπίδες πιστεύεις ότι έχεις τον κόσμο σου υπό έλεγχο, μόνο που είσαι και δεκτικός στις φιλοφρονήσεις, στην καθοδήγηση, και στον προτεινόμενο οραματισμό που σε έχει συμπεριλάβει στα σχέδια του.

δείτε εδώ όλα τα άρθρα Dallas McCarver

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα