Αρχική » Dennis James: Να πάτε να “Μαμηθείτε” δεν κατηγόρησα τον Big Ramy!

Dennis James: Να πάτε να “Μαμηθείτε” δεν κατηγόρησα τον Big Ramy!

by admin

Μομφές ή αλλιώς ευθύβολα μπινελίκια! στην ομιλούσα αργκό, με πολλούς αποδεκτές εξέφρασε ο Dennis James  που δήλωσε ότι είναι ο πρώτος που ήθελε να νικήσει ο Big Ramy. O James ανέφερε ότι πράγματι ο Phil Heath κατέκτησε το Mr Olympia 2017 έχοντας φουσκωμένη κοιλιά, δεν είχε τον έλεγχο σε αυτή, αλλά ήταν πιο έτοιμος μυϊκά, με καλό μυϊκό διαχωρισμό μπροστά και πίσω.
Δεν ήταν ότι ο Ramy υστερούσε στα σημεία, απλά ο Heath επάνω στη σκηνή είχε όλο το πακέτο με το σχήμα, τις αναλογίες, το μυϊκό διαχωρισμό, τη γράμμωση. Το μόνο πρόβλημα του Heath  ήταν η έντονη ομφαλοκήλη, που για να αντιμετωπιστεί χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση, κάτι που την δεδομένη στιγμή έμοιαζε ανέφικτο. Ούτος ή άλλως μετά από έξι Mr Olympia δεν μπορεί να διαμαρτύρεται κάποιος για αυτό, για ένα στομάχι που διαστέλλεται, αυτό δήλωσε ο James.

Ο Big Ramy στο Mr Olympia 2017 έκανε την διάφορα, διότι ήταν πολύ καλύτερος από τα προκριματικά της παρασκευής, που φαινόταν να καταλαμβάνει την τρίτη θέση. Το Σάββατο ήταν πιο καθαρός και εντυπωσιακός. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τον τεράστιο σε μυϊκό όγκο Ramy. Όπως αναφέρει ο James εάν αποκτήσει καλύτερο μυϊκό διαχωρισμό θα είναι πολύ επικίνδυνος και φαβορί για τον τίτλο του Mr Olympia.

Εάν κάποιοι τον κατηγόρησαν για κριτική και εμπάθεια έναντι του Big Ramy, ότι τον μισεί! ο Dennis James δηλώνει:   “Fuck Yourself!” 2:42 λεπτό

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”w8ShgSjC35E”]


δείτε επίσης εδώ το άρθρο για τα προκριματικά

Μπράβο στο William Bonac! Ο Phil Heath έχει τις περισσότερες πιθανότητες
2017-726x400

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα