Αρχική » Roelly Winklaar Νίκησε στη Πράγα

Roelly Winklaar Νίκησε στη Πράγα

by admin

Ήταν μια δικαίωση για τον Roelly Winklaar η νίκη στην Πράγα. Ο bodybuilder που κατάγεται από το νησί Κουρασάο πρώην αποικία της Ολλανδίας, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του δικαιώνοντας και τον σπόνσορα του bader boodai. Ο Winklaar το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτελεί μέλος της ομάδας που δημιούργησε ο boodai στο Κουβέιτ, όπου την περασμένη εβδομάδα ένα άλλο μέρος της ομάδας ο Mamdouh “Big Ramy” Elssbiay, κατέκτησε τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Arnold Classic στην Ισπανία.

123

Στη δεύτερη θέση ο αγωνιστικός και φορμαρισμένος William Bonac που φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις, κυρίως με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Mr. Olympia 2017 και της δεύτερης θέσης στο Arnold Classic στην Ισπανία. Στο χθεσινό αγώνα ο Bonac φάνταζε το φαβορί αλλά ο Winklaar έπιασε την μυϊκή ευδιάκριτη  φόρμα και είχε με το μέρος του, κόσμο και κριτές. Για τον Bonac ήταν άλλος ένας διαγωνισμός, όπου δεν μπόρεσε να πιει νερό, αλλά παράλληλα έχει μείνει στη συνείδηση των fans ως ο πιο βελτιωμένος bodybuilder αυτή τη χρονιά.

122

Στη τρίτη  θέση ο Dexter Jackson που πραγματικά επιβεβαίωσε αυτό που είχε αναφέρει φέτος για τον Phil Heath ..λίγο πιο χαμηλό προφίλ, απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει αντιμετωπίσει όλο το old team των bodybuillders από την εποχή του Levrone , του Nasser El Sonbaty, του Milos Sarcev και του Coleman. Ο Γέρο Jackson είναι μια κινητή μυϊκή ιστορία που απέδειξε ότι έχει τον τρόπο να απασχολεί την αγωνιστική επικαιρότητα, ακόμη και απέναντι σε νεότερους αντιπάλους.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”c3l4GDAocvE”]

Mens Open Bodybuilding

  1. Roelly Winklaar
  2. William Bonac
  3. Dexter Jackson
  4. Nathan De Asha
  5. Lukas Osladil
  6. Peter Klancir
  7. Lukas Wyler
  8. Gerald Williams
  9. Daniel Toth
  10. Dalibor Hayek
  11. Tomas Kaspar
  12. Sergej Zebald
  13. Dainius Barzinskas
  14. Maor Zaradez

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”_dXCtCqRMaA”]


22196481_1721997021168578_5427568911904690110_n

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα