Αρχική » Ο Phil Heath κακώς δεν έλεγξε ποιος έκανε την αφίσα!

Ο Phil Heath κακώς δεν έλεγξε ποιος έκανε την αφίσα!

by admin

Κομφούζιο, τώρα η IFBB αναφέρει ότι δεν έχει σχέση με την αφίσα που αναρτήθηκε από τους Ινδούς διοργανωτές! και όπου χρησιμοποιήθηκε η φωτογραφία του Mr. Olympia, Phil Heath όπως δημοσιεύτηκε στην  ιστοσελίδα  Evolutionofbodybuilding: Ο Phil Heath είχε δικαίωμα να παραπονεθεί σε μια ομοσπονδία εάν είχε χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία του για να προωθήσει μια αθλητική εκδήλωση με την οποία δεν είναι συμβεβλημένη, αλλά κακώς δεν έλεγξε ποιος έκανε την αφίσα, κατηγορώντας ψευδώς την  IFBB International και την λίγκα  IFBB Elite Pro για το θέμα αυτό.

Ο Phil Heath είχε κατηγορήσει την IFBB ..ως παράνομη, ανέντιμη, και ομοσπονδία χαμηλής τάξης που ονομάζεται IFBB Elite Pro και χρησιμοποιεί την εικόνα του, ενώ παράλληλα οι Robin Chang, ο Bob Cicherillo και αρκετοί άλλοι εκπρόσωποι της IFBB Pro League της αμερικάνικης λίγκας υποστήριξαν τα λεγόμενα του.

Όπως αναφέρει οι άνθρωποι της Evolutionofbodybuilding  επικοινώνησαν  με την IFBB, που τους δήλωσε ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το γεγονός, δεν τους ζητήθηκε ποτέ άδεια χρήσης των λογοτύπων τους και δεν υποστηρίζουν με κανένα τρόπο αυτό το γεγονός.

 

δείτε επίσης εδώ 

Θύμωσε ο Phil Heath με την IFBB ! σκληρά λόγια
HEATH-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα