Αρχική » Ραφαέλ Σαντόχα χάνει τα Ben Weider Diamond Cup

Ραφαέλ Σαντόχα χάνει τα Ben Weider Diamond Cup

by admin

Εδώ έχουμε προφανή σύγκρουση ιδεολογιών και προσώπων, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, διότι αμερικανοί και ευρωπαίοι έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα που έχει να κάνει και με τα σύμβολα της μυϊκής κουλτούρας,  τα οποία δημιουργούν μια νέα παρακαταθήκη και επηρεάζουν τις μάζες.

Πρόσφατα η αμερικανική επαγγελματική λίγκα IFBB PRO ανακοινώσε μια νέα σειρά διαγωνισμών που  θα ονομάζονται  Ben Weider WorldWide Classic.

Το όνομα Ben Weider χρησιμοποιήθηκε σε προηγούμενους διαγωνισμούς όπως το Ben Weider Legacy Cup,  και το Ben Weider Diamond Cup που είχε διοργανωθεί  και στην Ελλάδα το 2013 και σχετίζονταν με την IFBB International  του προέδρου Ραφαέλ Σαντόχα μέχρι το 2017.

ww

Όμως μετά από απόφαση του γιου του Ben Weider, Eric Weider, τα δικαιώματα του τίτλου Ben Weider  δόθηκαν αποκλειστικά στην IFBB Pro League, σε μια σειρά από πρωτοφανή γεγονότα που ξεκίνησαν από το  Olympia Amateur Las Vegas το 2017 και οδήγησαν για πρώτη φορά σε μια ιστορική διάσπαση, αναγκάζοντας τον Ραφαέλ Σαντόχα να δημιουργήσει μια δική του νέα λίγκα, την IFBB ELITE PRO, μακριά από τους αμερικανούς και τους διαγωνισμούς τους.
Τώρα οι αμερικανοί διοργανωτές έχοντας την υποστήριξη του γιου του Weider, Eric ανακοίνωσαν μια σειρά διαγωνισμών με την ονομασία Ben Weider WorldWide Classic

Παρακάτω η ανακοίνωση

BWWC5_announcement022618

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα