Αρχική » Bodybuilder προβάλει το σακάτεμα στην άρθρωση.. Αντικουλτούρα

Bodybuilder προβάλει το σακάτεμα στην άρθρωση.. Αντικουλτούρα

by admin

Αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει στην Ελλάδα, αλλά και στας Ευρώπας. Διότι αποκαθηλώνεται η δομημένη εικόνα, το κοινωνικό prestiz του υποκειμένου. Είναι κάτι που φοβίζει και ταυτόχρονα ζημιώνει την αποφασιστική και αγέρωχη μυϊκή εικόνα.

Η Μάζα της Βοστώνης το έπραξε, και ανάρτησε αυτή την “εκνευριστική ταλαιπωρία”, με τις εξετάσεις τα σκαναρίσματα και τους γιατρούς .
Είναι μια διαφορετική οπτική που δεν στηρίζεται στο γλείψιμο πολλών ιδιοκτήτων web sites που αγκαλιάζουν  σπόνσορες και τα παρουσιάζουν όλα πανέμορφα, είναι μια διαφορετική εκδοχή που είναι και η ρεαλιστική εικόνα .
Η Μάζα της Βοστώνης Jose Raymond εδώ και καιρό έχει δημοσιοποιήσει το πρόβλημα με την ισχιακή άρθρωση, ένα παρόμοιο πρόβλημα που είχε και ο BIG Ronnie Coleman, ένα παρόμοιο πρόβλημα που είχε στο αυχένα ο γερμανορώσος Dennis Wolf, ή το τραυματισμό στο δικέφαλο του γοητευτικού Calum Von Moger.



Η Υπερβολική πίεση,  αυτό το γοητευτικό προπονητικό Νταηλίκι ωθεί, τένοντες  συνδέσμους και αρθρώσεις στο κόκκινο..και μετά έχουμε σχίσιμο σε τρικέφαλο του χεριού, ρήξη δικεφάλου, ζημιά στο ισχίο, στους συνδέσμους του γονάτου, στην  οσφυϊκή μοίρα, στους μεσοσπονδύλιους δίσκους κ.α

Δείτε επίσης εδώ 

Γιατί Dennis Wolf! Μην κάνεις το ίδιο με τον Coleman
er-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα