Αρχική » Του Γυρνάνε τα Μυαλά μετά από Χρήση TREN γιατί Γιατρέ; Αμετανόητοι ρωτούν και για την Deca!

Του Γυρνάνε τα Μυαλά μετά από Χρήση TREN γιατί Γιατρέ; Αμετανόητοι ρωτούν και για την Deca!

by admin

Πραγματικά πολλοί χρήστες διψούν για να μάθουν ο Γιώργος Τουλιάτος απαντά στο Ask Dr. Testosterone του MD.

Στο 4:29  τον ρωτούν για διαβητικό χρήστη ινσουλίνης που σκέφτεται να κάνει ορμονική αποκατάσταση με χαμηλές δόσεις τεστοστερόνης θα υπάρξουν προβλήματα με τα επίπεδα γλυκόζης;
Στο 6:34 χρήστης οπιοειδων  που τα χρησιμοποιεί για την μείωση των πόνων  ρωτά ποιες εργαστηριακές εξετάσεις πρέπει να κάνει για τη υγειά του (χαμηλή libido – απώλεια βάρους)

Στο 9:14 Χρήστης τρενβολόνης ρωτά για ποιο λόγο μετά την χρήση του φαρμάκου νιώθει ότι θέλει να σκοτώσει ! όποιον βρει μπροστά του; Εδώ να σημειωθεί πως στο 11:00 ο Ron Harris ρωτά εάν οι μεγάλες δόσεις τρενβολόνη προκαλούν Αλτσχαίμερ ! Επίσης ο ίδιος ο Τουλιάτος  στο 11:18 ομολογεί πως ήταν πολύ επιθετικός από την χρήση TREN και ΧΑΛΟΤΕΣΤΙΝ (φλουοξυμεστερόνη) και λόγω της αυστηρής διατροφής.

Στο 11:59 τον ρωτούν για την τριχόπτωση ως φαινόμενο, επίσης στο 13:36  διψασμένος χρήστης για μάθηση ρωτά για το equipoise – Μπολντενόνη και για το Masteron με χρήση στα 100 με 200 χιλιοστόγραμμα την εβδομάδα.

Στο 15:00 τον ρωτούν για το κάπνισμα και την δίαιτα, επίσης στο 17:05 τον ρωτούν για την χρήση φαρμάκων τεστοστερόνης και primobolan σε περίοδο ορμονικής αποκατάστασης.

Στο  20:06 το ερώτημα αφορά την  στεροειδής ορμόνη  αλδοστερόνη και τον υπερ – αλδοστερονισμό και τα πιθανά καρδιοαγγειακά προβλήματα που επέρχονται, αποτέλεσμα της χρήσης στεροειδών –   Wet Steroids –  ενώσεις που έχουν οιστρογονικές ιδιότητες – αρωματίζουν στο σώμα και μετατρέπονται εύκολα σε οιστρογόνα!

Στο 23:02 χρήστης ρωτά για την Deca και εάν πρέπει να δουλεύει με την τεστοστερόνη σε αναλογία ένα προς ένα., ποια είναι η σωστή χρήση για να αποφευχθεί η αύξηση της πρoλακτίνης; Και να αποφευχθεί η μειωμένη σεξουαλικότητα. Πρέπει να λαμβάνεται, ταυτόχρονα αναστρολόζη ή λετροζόλη.

Στο 26:48 χρήστης ρωτά πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να περάσει ώστε να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος φαρμάκων ενώ τίθεται το ερώτημα και για την ορμονική αποκατάστασή και τα χρονικά διαστήματα που μεσολαβούν.

Στο 29:00 το ερώτημα αφορά την χρήση στατινών μέσα σε ένα κύκλο ώστε να μετριάσουμε (μειωση εκδήλωσης )από  τα καρδιαγγειακά προβλήματα!


[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”ClIQujpKgpE”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα