Αρχική » Άγγελος Κακάνης τον ρωτήσαμε και απάντησε δημόσια για τα ΑΑΣ και τις φαρμακευτικές εταιρείες

Άγγελος Κακάνης τον ρωτήσαμε και απάντησε δημόσια για τα ΑΑΣ και τις φαρμακευτικές εταιρείες

by admin

Του θέσαμε το ερώτημα και ο βετεράνος bodybuilder απάντησε. Θέτοντάς κατά αυτόν νέες βάσεις προβληματισμού σε μια διαμάχη που από ότι φαίνεται έχει βαθύτερα αίτια. Η αφορμή ήταν το σχόλιο του για την δράση του Tony Huge στα media όπου και το Generation Iron έκανε Ντοκιμαντέρ για αυτόν.

Ταυτόχρονα ο  γιατρός Thomas O’Connor τον κρίνει ως αναξιόπιστο, φθάνοντας στο σημείο να τον χαρακτηρίσει γελοίο δείτε εδώ Ξεκατινιάσματα τον αποκαλεί καραγκιόζη τον Χημικό ακτιβιστή!

Το πρώτο σχόλιο του Άγγελου Κακάνη

 Αν ρωτήσεις ένα γιατρό για τα στεροειδή θα σου πει να μην τα χρησιμοποιείς γιατί θα σ σκοτώσουν κ ούτε βελτιώνουν την εμφάνιση σου.

Όλοι ξέρουμε πως το δεύτερο είναι ψέματα, το πρώτο γιατί να είναι αλήθεια..(αναφέρομαι σε στεροειδή που γίνονται από φαρμακευτικές εταιρείες)

Το ερώτημα που του θέσαμε

Ερ. BS:  Καινοτόμος και τολμηρή η άποψη σας …πιστεύεται μέσα από την πολυετή εμπειρία σας ότι ο Tony Huge δρα κατά κάποιο τρόπο και συγκρουσιακά απέναντι στο κατεστημένο των φαρμακευτικών εταιρειών που αντιδρούν στα νεοφυή εργαστήρια; Αλλά και ως bodybuilder χτυπά την ιατρική κοινότητα που δεν τον δέχεται ;

Η απάντηση του Άγγελου Κακάνη

Είναι γνωστό σ όλους πως η παγκόσμια ιατρική κοινότητα έχει κατευθυντήρια κατεύθυνση απ τις φαρμακευτικές εταιρείες ειδάλλως τους τρώει η μαρμάγκα.  Όλες αυτές οι εταιρείες κολοσσοί οι οποίες διοικούνται απ κροίσους τις παγκόσμιας κοινότητας δεν θέλουν τη διακίνηση ΑΑΣ για πολλούς λόγους που δεν είναι του παρόντος να αναλυθούν γιατί δε θα μπορέσει να καταλάβει ο αναγνώστης το τι συμβαίνει κ δαιμονοποίουν τα ΑΑΣ τόσο επίμονα.

Απλά θα αναφερθώ σ ένα μόνο παράδειγμα απ τα δεκάδες ένα σίγουρο είναι πως τα ΑΑΣ βελτιώνουν την ποιότητα ζωής με πολλούς τρόπους (γρήγορη ανάρρωση,αυτοπεποίθηση,κλπ κλπ)

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα