Αρχική » Έκτακτη ειδοποίηση από τους Ρουμάνους για τον αγώνα!

Έκτακτη ειδοποίηση από τους Ρουμάνους για τον αγώνα!

by admin

Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 13 – 15 Νοεμβρίου 2020 θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι ο αγώνας της αμερικανικής λίγκας Romania Muscle Fest Pro 2020. Με νέα ανακοίνωση οι διοργανωτές ζητούν από τους αθλητές να υποβληθούν σε τέστ Covid και αυτό αφορά και τους αθλητές που δεν έρχονται από χώρες που είναι στην κατηγορία υψηλού κινδύνου.       The Covid test is mandatory only for athletes coming from countries listed as “risk areas”. However, we recommend that all travelling athletes carry a negative PCR test in order to keep everybody safe and healthy.

Να σημειωθεί ότι από την δευτέρα 9 Μαρτίου η Ρουμανία μπαίνει σε καθεστώς ήπιας καραντίνας. Τα νέα μέτρα θα ισχύσουν τις επόμενες 30 ημέρες. Έτσι, τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία θα είναι κλειστά σε όλη τη χώρα και οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές σε όλους τους δημόσιους χώρους (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους). Η κυκλοφορία των ανθρώπων θα είναι περιορισμένη κατά τη διάρκεια της νύχτας (23:00 έως 5:00) με ορισμένες εξαιρέσεις. Τα καταστήματα και τα μεγάλα καταστήματα θα κλείσουν στις 21:00.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Romania Muscle Fest Pro (@romania_muscle_fest_pro) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα