Αρχική » Σβαρτσενέγκερ νιώθει καλά στηρίζει και τον νέο πρόεδρο

Σβαρτσενέγκερ νιώθει καλά στηρίζει και τον νέο πρόεδρο

by admin

Ο  Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μετά την πρόσφατη (τρίτη) χειρουργική επέμβαση στην καρδιά νιώθει καλύτερα και για πρώτη φορά κάνει ποδήλατο έξω από τα αγαπημένα του μέρη. Ταυτόχρονα με μήνυμα  του στο twitter συγχαίρει τον υποψήφιο των δημοκρατικών Joe Biden για την νίκη του στις εκλογές του 2020 για την προεδρία των ΗΠΑ, όπως και την υποψήφια αντιπρόεδρο Kamala Harris “Έχω δεσμευτεί να γίνω πρόεδρος που επιδιώκει να μην διχάσει, αλλά να ενώσει”.  δήλωσε ο Joe Biden, που η καταπολέμηση του COVID-19 ήταν ένα από τα βασικά μηνύματα στην εκστρατεία του.
Οπως ανακοίνωσε, από τη Δευτέρα, σκοπεύει να συγκροτήσει μια ειδική ομάδα επιστημόνων και εμπειρογνωμόνων που θα τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει την κρίση μόλις ορκιστεί πρόεδρος των ΗΠΑ τον Ιανουάριο. Επίσης κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του, ο Joe Biden έδωσε προτεραιότητα σε ζητήματα φυλετικής δικαιοσύνης, εκφράζοντας την υποστήριξή του στο κίνημα Black Lives Matter αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει και πρέπει να αντιμετωπιστεί ο συστημικός ρατσισμός.

Όσον αφορά την αλλαγή του κλίματος και τα περιβαλλοντικά ζητήματα, ο Biden και ο Trump προσέφεραν πολύ διαφορετικά σχέδια για το μέλλον. Ο Donald Trump  χαρακτήρισε την κλιματική αλλαγή ως «φάρσα» και αφαίρεσε τις ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού του 2015 – ένα παγκόσμιο σύμφωνο με στόχο τη μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου για τον περιορισμό των αυξανόμενων θερμοκρασιών της Γης. Trump has described climate change as a “hoax,” and removed the U.S. from the 2015 Paris Agreement  Ο Joe Biden , από την άλλη πλευρά, υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ θα επανέλθουν στη Συμφωνία του Παρισιού.

Arnold Schwarzenegger

[quote]Εδώ το δηλώνει ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ   Μόλις έκανα την πρώτη μου βόλτα με το ποδήλατο μετά τη χειρουργική επέμβαση στην καρδιά μου και νιώθω καλά![/quote]

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I just went on my first bike ride since my heart surgery, and I’m feeling good.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) στις

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα