Αρχική » Αδύναμος παίκτης ποδοσφαίρου γίνεται Sexy και μυώδης !

Αδύναμος παίκτης ποδοσφαίρου γίνεται Sexy και μυώδης !

by admin

Πριν από την είσοδό του στο bodybuilding, ο Stu ήταν ποδοσφαιριστής, αποτελώντας μέρος της πανεπιστημιακής του ομάδας ήταν ένας αδύναμος παίκτης ποδοσφαίρου και είχε φτάσει στο ανώτατο επίπεδο που μπορούσε στη Σκωτία. Αλλά υπέστη και δύο τραυματισμούς στην πλάτη και σύντομα έπρεπε να αποχωρήσει από τους αγώνες, όταν αποφάσισε ότι ήθελε να γίνει προσωπικός προπονητής .

A-busted-vein-and-blood-spraying-over-the-shower-How-man-with-an-IQ-to-rival-Mensa-members-transfor

Ήταν όταν διάβαζε το περιοδικό  Flex, όπου είχε  την έμπνευση να ασχοληθεί με το  bodybuilding, αλλά επηρεάστηκε και από το Jaco De Bruyn πρωταθλητή – bodybuilder και αστέρι  στο instagram.

Ο νεαρός είχε μελετήσει  μαθηματικά στο πανεπιστήμιο, αλλά γοητεύτηκε από τους μύες!
Ο Stu εργάστηκε ως ρεσεψιονίστ για τρία χρόνια, πριν μπορέσει να ξεκινήσει την προπόνηση και την εξάσκηση των βαρών με ασφαλή τρόπο. Τώρα προπονείται  πέντε ή έξι ημέρες την εβδομάδα.

741

Τώρα, μετά από 1200 ημέρες προπόνησης με λάθη,  αλλά αργότερα και με τραυματισμούς σε τένοντες και μύες , ο Stu πέτυχε τον στόχο του και ανταγωνίζεται σε διαγωνισμούς bodybuilding, κατάφερε να μοιάσει στο ίνδαλμα του, στον Jaco De Bruyn .. έγινε μυώδης εκπληκτικό!

123

 

 

ο Stu  άλλαξε και του αρέσει να το δείχνει

Loves a wee transformation ????????????

CVLRoD7XIAAYyIQ

 

Stu Mac είναι ένα βρετανικό μοντέλο γυμναστικής
και ένας προσωπικός προπονητής
7-2

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα