Αρχική » Δρ. Τεράστιος: Οι όρχεις μου δεν συρρικνώθηκαν!

Δρ. Τεράστιος: Οι όρχεις μου δεν συρρικνώθηκαν!

by admin

Το έχουμε πει “Είσαι ότι δηλώσεις!”  προπονητής, μάνατζερ, χημικός, πωλητής, παπατζής άντε και γιατρός! Δεν είναι τίποτα τυχαίο,  η δόμηση ενός δημοφιλούς profile είναι και το εισιτήριο για καλύτερες πωλήσεις. Οι Αμερικανοί όμως δυσκολεύουν τη ζωή του Dr. Tony Huge η “Δρ. Τεράστιος “ ενός πρώην δικηγόρου που τα παράτησε, για να γίνει χημικός γιατρός! Ο ίδιος πιστεύει  ότι τα SARMs είναι σχεδόν τόσο ισχυρά όσο τα στεροειδή, στις σωστές δοσολογίες… οι όρχεις του δεν συρρικνώθηκαν!

#drtonyhuge the injection #clown coming to www.anabolictv.com Who says being hardcore can’t be #entertaining. #enhancedathlete @lustyveefit @anabolic.tv #bodybuilding #bigtittyclub

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr.Tony Huge (@enhancedathlete) στις


Μπουκάρισμα των αρχών

Οι ομοσπονδιακές αρχές εισέβαλαν  στις εγκαταστάσεις Enhanced Athlete του Sacramento της Καλιφόρνια μιας εταιρείας που πωλεί SARMs (επιλεκτικοί ρυθμιστές ανδρογόνων υποδοχέων) όπως ostarine, 2,4-Dinitrophenol (DNP) και συνδέεται με έναν πρώην δικηγόρο με το ψευδώνυμο Dr. Tony Hug, μια  προσωπικότητα στο διαδίκτυο, το πραγματικό όνομα είναι  Charles Anthony Hughes.

999

Ο Hughes εξέτασε κατά πόσο το  ostarine καταστέλλει τη φυσική τεστοστερόνη ή προκαλεί διακοπή της τεστοστερόνης. Είπε ότι η απάντησή του στην ερώτηση βασίστηκε στην προσωπική του εμπειρία, στην εμπειρία των προπονητών του bodybuilding, των ερασιτεχνικών και επαγγελματικών bodybuilders με τους οποίους δουλεύει και των σχολίων από τους fans.

Ο Hughes ανέφερε ότι έχει βιώσει μια σημαντική συρρίκνωση των όρχεων – λαμβάνοντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό στεροειδές, όμως! με το  ostarine δεν είχε το ίδιο αποτέλεσμα, γι ‘αυτόν.

Το Ostarine σίγουρα δεν προκαλεί διακοπή λειτουργίας επειδή εγώ ο ίδιος,  βρισκόμουν μέσα,” είπε. “Οι όρχεις μου δεν συρρικνώθηκαν εξαιτίας του  Ostarine … και όλων των ανθρώπων που μου έδωσαν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση τους από  Ostarine – συμπεριλαμβανομένων πολύ έμπειρων, διαγωνιζομένων bodybuilders και προπονητών – που δεν έχουν αναφέρει κανένα σημάδι συρρίκνωσης των όρχεων. “

888

Ο FDA και άλλοι κυβερνητικοί οργανισμοί εξέδωσαν ένταλμα έρευνας στις 6 Δεκεμβρίου σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης μιας μονάδας παραγωγής που ελέγχεται από  την Enhanced Athlete , επιδιώκοντας να εντοπίσει και να κατασχέσει  ostarine, 2,4-δινιτροφαινόλη (DNP) και άλλα χημικά προϊόντα.[quote]Η επιδρομή του FDA στις εγκαταστάσεις του Enhanced Athlete έγινε στα πλαίσια μιας προειδοποίησης από τον οργανισμό ενάντια στη χρήση των SARM[/quote]

Η Lyndsay Meyer, εκπρόσωπος του FDA, δήλωσε ότι ο οργανισμός δεν σχολιάζει πιθανές ή τρέχουσες έρευνες. Η Lauren Horwood, αξιωματούχος της δημόσιας πληροφόρησης στο Γραφείο Εισαγγελέα των ΗΠΑ στην Ανατολική Περιφέρεια της Καλιφόρνια, δήλωσε επίσης ότι ο οργανισμός δεν σχολιάζει τις έρευνες ούτε για να τις επιβεβαιώσει ούτε να τις αρνηθεί.

Η επιδρομή του FDA στις εγκαταστάσεις του Enhanced Athlete έγινε στα πλαίσια μιας προειδοποίησης από τον οργανισμό ενάντια στη χρήση των SARM, τα οποία αποτέλεσαν αντικείμενο κλινικής έρευνας από τη φαρμακευτική βιομηχανία. Σε προειδοποιητικές επιστολές σε τρεις εταιρίες αθλητικής διατροφής τον Οκτώβριο, ο FDA ανέφερε ότι τα SARMs-συμπεριλαμβανομένου του ostarine και του LGD-4033- έχουν εγκριθεί για έρευνα ως νέο φάρμακο και αποτελούν αντικείμενο σημαντικών κλινικών δοκιμών που έχουν δημοσιοποιηθεί. Κατά συνέπεια, ο FDA σημείωσε ότι τα προϊόντα που περιέχουν SARM εξαιρούνται από τον ορισμό ενός συμπληρώματος διατροφής σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο.

Είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι για αδίστακτες εταιρείες εμπορίας προϊόντων bodybuilding με ενδεχομένως επικίνδυνα συστατικά, δήλωσε ο  Donald Ashley, διευθυντής του Γραφείου Συμμόρφωσης στο Κέντρο Αξιολόγησης Φαρμάκων και Έρευνας του FDA.

Η κατάποση της ουσίας DNP  προκαλεί πιθανές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της οξείας νεφρικής βλάβης, του καταρράκτη, του κώματος και του θανάτου, στην αγωγή που δημοσιεύθηκε . Άλλες δυνητικές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν αναταραχή, σύγχυση, σπασμούς, καρδιαγγειακή κατάρρευση, υποθερμία και δερματικές αλλοιώσεις, σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία αναφέρεται σε κλινικές μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από τα τέλη της δεκαετίας του 1930.

Στην αμερικανική επιδρομή, ο Cavell σημείωσε ότι η FDA κατέσχεσε όλα τα αποθέματα του Ostamuscle, του προϊόντος με τις καλύτερες πωλήσεις του, που περιέχει οκταρίτη (MK-2866). Επιπλέον, είπε ο οργανισμός πήρε δείγματα από κάθε άλλο προϊόν που πωλείται από την εταιρεία.

Ο Hughes είναι εγγεγραμμένος στο State Bar της Καλιφόρνιας ως δικηγόρος στο Σακραμέντο με πιστοποιημένη ειδικότητα στον νόμο περί πτώχευσης των καταναλωτών. Σύμφωνα με το The Wall Street Journal , ο Hughes εγκατέλειψε  τη νομική του πρακτική πριν από μερικά χρόνια καθώς ξεκίνησε μια νέα καριέρα ως “Δρ. Τεράστιος.”

Ο Hughes εμφανίζεται σε πολλά online βίντεο που συζητούν σχετικά με τα SARM, συμπεριλαμβανομένου συγκεκριμένα του ostarine. Σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ανατολικής Περιφέρειας της Καλιφόρνια από την Enhanced Athlete , ο “Δρ. Τεράστιος “δεν είναι ιδρυτής της εταιρείας, αλλά” έχει δώσει μαρτυρίες για τα προϊόντα της Enhanced Athlete “.

Δείτε επίσης εδώ
 Dr Tony Huge η Μπίζνα με το DNP και τα χημικά για το bodybuilding

tony-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα