Αρχική » Ακόμη ένας Μυικός τζούνιορ.. ο γιος του Lee Labrada

Ακόμη ένας Μυικός τζούνιορ.. ο γιος του Lee Labrada

by admin

Hunter & Lee Labrada άλλος ένας τζούνιορ που ακολουθεί τα μυϊκά χνάρια του πατέρα. Είναι ο Hunter ο γιος του διάσημου Lee Labrada του bodybuilder που είναι στην IFBB Hall of Fame.

lee x

Εδώ θα δώσουμε συγχαρητήρια διότι ο Labrada δείχνει τον δρόμο. Αντίθετα με το γειτονικό γκουρού στη δική μας πιάτσα  που έχει παιδιά αλλά όταν μεγαλώσουν δεν θα τα ωθήσει να κάνουν αυτό που έκανε ο ίδιος, αν και δίνει ακόμη στα παιδιά των άλλων !

Σε κάθε περίπτωση εδώ δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για μια πραγματικότητα όπου ο κοκαλιάρης νεαρός έγινε ένα νεανικό μυϊκό πρότυπο, διπλά στον πατέρα, όπου αναφέρει πως δεν τον πίεσε, για να καταλήξει εδώ. Το μόνο που αναφέρει είναι ότι: στο γυμνάσιο  ο μπαμπάς μου, μου κατέστησε σαφές ότι αν ήθελα να κερδίσω βάρος, έπρεπε να αυξήσω δραματικά τη θερμιδική μου πρόσληψη. Σίγουρα, προπονούμουν  σκληρά, αλλά έπρεπε να φάω περισσότερα! Με τη βοήθειά του, άρχισα να τρώω σαν άλογο και Κέρδισα 25 λίβρες μόνο εκείνο το έτος ( 12+ κιλά)

Σήμερα ο Γιος

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα