Αρχική » Ο Ronnie Coleman χαίρεται “δεν ανυπομονώ να μου απομακρύνουν τα έντερα!”

Ο Ronnie Coleman χαίρεται “δεν ανυπομονώ να μου απομακρύνουν τα έντερα!”

by admin

Ο γιατρός επικοινώνησε με το Coleman και του είπε να σταματήσει τα παυσίπονα -αντιφλεγμονώδη  για δυο εβδομάδες πριν την επέμβαση, διότι στην τελευταία εγχείρηση έχασε πολύ αίμα ! έτσι τώρα ο πρώην Mr. Olympia χαίρεται για αυτή την αναβολή των δυο εβδομάδων, που του δίνει το δικαίωνα να γυμναστεί και να μην βγάλει τα έντερα του έξω, προς το παρόν.  Διότι πρέπει να αφαιρεθούν τα σπλάχνα για να έχουν πρόσβαση οι γιατροί στην σπονδυλική στήλη (Συνολικά 6 βίδες οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν στην τελευταία και πιο οδυνηρή επέμβαση του μέχρι σήμερα, θα έπρεπε να έχουν αφαιρεθεί από τη σπονδυλική του στήλη)

Η σπονδυλοδεσία διενεργείται με κατάλληλα εμφυτεύματα ως επί το πλείστον από κράματα τιτανίου, άριστα ανεκτά από τον οργανισμό. Οι διαυχενικοί κοχλίες, οι γνωστές βίδες, οι κλωβοί τιτανίου (cages), οι ράβδοι, οι σύνδεσμοι (cross-links) είναι μερικά από τα πιο γνωστά εμφυτεύματα που χρησιμοποιεί ο χειρουργός σπονδυλικής στήλης, προκειμένου να διενεργήσει τη σπονδυλοδεσία. Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο χειρουργός σταθεροποιεί αρχικά τη σπονδυλική στήλη με εμφυτεύματα ουτως ώστε να ξεκινήσει ο οργανισμός τη λειτουργία της οστεοποίησης και να συνδέσει τους σπονδύλους με οστικές γέφυρες και έτσι να καταφέρει να συνδέσει τους δύο ή περισσότερους σπονδύλους μόνιμα. Γίνεται δηλαδή μία εσωτερική ναρθικοποίηση της σπονδυλικής στήλης ώστε να «κοκκαλώσει» από μόνη της.

Ο ίδιος αναφέρει:  Ήταν στην πραγματικότητα τα καλύτερα νέα που έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό, διότι δεν ανυπομονώ να μου απομακρυνθούν τα έντερα έτσι ώστε η σπονδυλική μου στήλη να βγει και να τοποθετηθεί σε ένα *κλωβό .It was actually the best news I’ve heard in a long time because I’m not looking forward to having my intestines removed so my spine can be taken out and a cage inserted.

*Πρόκειται για κλωβό που τοποθετείται μέσω μικρής τομής από την πλάγια περιοχή της οσφυικής χώρας μεταξύ των σωμάτων των σπονδύλων χωρίς να χρειάζεται να περάσει από το κανάλι της σπονδυλικής στήλης που βρίσκονται και οι νευρικές ρίζες, χωρίς την ανάγκη αφαίρεσης οστών και συνδέσμων αυτής, αλλά δια του ψωίτη υπό συνεχή νευροπαρακολούθηση και χρήση φορητού ακτινοσκοπικού μηχανήματος (c-arm).

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα