Αρχική » Αποκαλυπτικός ο Αυστραλός για τους Manion!

Αποκαλυπτικός ο Αυστραλός για τους Manion!

by admin

Είναι γνωστό ότι ο  Lee Priest δεν μασάει τα λόγια του, όμως στην συνέντευξη που έδωσε στον Leo Rex ακούστηκαν πρωτοφανή πράγματα. Καταρχάς και ο οικοδεσπότης Leo Rex ανέφερε στο 1:14:20 πως η οικογένεια Manion που δεν εκλέχθηκε ποτέ! ελέγχει το bodybuilding,  ταυτόχρονα δεν πληρώνουν και δεν δίνουν αναφορά σε κανέναν ενώ βάζουν τους  Shawn Ray και Bob Cicherillo να πιπιλίζουν πράγματα!

Ο Lee Priest  είναι πιο αποκαλυπτικός λέει στο  1:14:54 ότι, οι Manion είχαν πορνογραφικό site! με διαφορετικό όνομα όπου συμμετείχαν πολλά γυμνά κορίτσια του fitness

 

Λίγο νωρίτερα Ο Lee Priest είπε ότι οι γυναίκες αθλήτριες  αναγκάζονταν  να υπογράψουν συμβόλαια με τον JM Manion, φέρνοντας ως παράδειγμα την 8φορές  Fitness Olympia, Adela Garcia (1:14:40) ενώ λίγο αργότερα στο 1:15:02 λέει ότι η Monica Brant που κατέκτησε τον τίτλο Fitness Olympia το 1998, στη συνέχεια αρνήθηκε να υπογράψει συμβόλαιο με τον JM Manion και δεν κατέκτησε  ποτέ άλλο διαγωνισμό με το NPC / Pro League.  

Παράλληλα Lee Priest είπε  ότι ενώ ο Jim Manion είναι ο Πρόεδρος του NPC / Pro League, ο γιος του JM Manion (φωτογράφος κάτω)  λαμβάνει προμήθεια από γυναίκες αθλήτριες που έχουν συνάψει σύμβαση μαζί του. Τα κέρδη προέρχονται από τις βαθμολογικές θέσεις στους   διαγωνισμούς και τις εμφανίσεις των επισκεπτών σε κάθε ανάρτηση.  Παράλληλα Leo Rex επαναφέρει  το θέμα του Mandus Buckle και όλες τις κατηγορίες επίθεσης εναντίον των γυναικών αθλητριών από τον Mandus Buckle, λέγοντας ότι το Manion ξέρει για αυτό το πρόβλημα, αλλά ακόμα δεν αφαίρεσε την ιδιότητα του ως συνεργάτη του NPC / Pro League. Επίσης ο  Lee Priest είναι ξεκάθαρος πιστεύει ότι εάν όλοι οι αθλητές πληρώνουν την ετήσια συνδρομή για την ομοσπονδία , θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν ποιος θα πρέπει να είναι πρόεδρος του NPC / Pro League. 

 Ο Leo Rex αναφέρεται στην οικογένεια Manion ως μαφία ή ως «Manion Mob» επειδή δεν ψηφίστηκαν στη θέση που κατέχουν ενώ ισχυρίζεται ότι διευθύνουν την επιχείρησή τους όπως η μαφία! 

 

J.M. Manion  και Oksana Grishina

2019 NPC Universe Bikini Winners

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα