Αρχική » Δεν κλείσαμε τα Γυμναστήρια για να μαζευτεί ο κόσμος στις παραλίες

Δεν κλείσαμε τα Γυμναστήρια για να μαζευτεί ο κόσμος στις παραλίες

by admin

Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, «υπάρχουν και άλλοι τομείς της οικονομίας για να κλείσουμε», ενώ επεσήμανε ότι «η εικόνα που είδαμε στα σούπερ μάρκετ και τις παραλίες δεν είναι αυτή που θέλουμε. Δεν κλείσαμε τα γυμναστήρια για να μαζευτεί ο κόσμος στις παραλίες. Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι και όλα θα πάνε καλά. Θα πρέπει να αφήσουμε το σύστημα υγείας να ασχοληθεί με τα περιστατικά που πραγματικά χρειάζεται».


 


Τα μέτρα από εδώ και πέρα είναι σε δύο κατευθύνσεις, θα συνεχίσουμε να «κλείνουμε» τομείς της οικονομίας, υπάρχει σκέψη ακόμη και για τα εμπορικά καταστήματα και για ότι άλλο χρειαστεί. Η άλλη κατεύθυνση είναι η στήριξη της οικονομίας και των επαγγελματιών, υπάρχει ένα κρίσιμο Eurogroup αύριο, ελπίζουμε το βράδυ τα Δευτέρας να υπάρχουν σημαντικές αποφάσεις και με την εξαίρεση των δαπανών από τον Προϋπολογισμό», αναφέροντας ότι υπάρχει περιθώριο για μείωση των δημοσιονομικών στόχων που έχουν τεθεί ακόμη και από τον τρέχοντα Προϋπολογισμό.

Δείτε επίσης εδώ  Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ Πλύνε τα χέρια σου!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα