Αρχική » Θα μείνουν κλειστά Μόνο για 15 ημέρες τα γυμναστήρια;

Θα μείνουν κλειστά Μόνο για 15 ημέρες τα γυμναστήρια;

by admin

Οι Κύπριοι είναι αυστηροί και το δηλώνουν, κλείνουμε τα γυμναστήρια έως τις 10 Απριλίου και μετά βλέπουμε! Ουσιαστικά και ο πιο αδαής αντιλαμβάνεται ότι το καθεστώς επιβολής για την απαγόρευση προσέλευσης στα γυμναστήρια θα κριθεί σε Κύπρο και πολύ πιθανόν και σε Ελλάδα από την εξέλιξη της μετάδοσης του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα την πιθανή παράταση του μέτρου της αναστολής της λειτουργίας τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τις 15 ημέρες που αρχικά είχε ανακοινωθεί και για την Ελλάδα.

Το AlphaNews.Live επικοινώνησε με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και “ξεκαθαρίστηκε” όπως δημοσιεύει ότι η απόφαση ισχύει για όλα τα γυμναστήρια της Κύπρου, ιδιωτικά και μη, καθώς και για όλους τους ιδιόκτητους αθλητικούς χώρους που υπάγονται στον Οργανισμό. Τονίστηκε μάλιστα, ότι οποιοσδήποτε δεν συμμορφωθεί με αυτά τα μέτρα θα διώκεται ποινικά, καθώς αυτή η απόφαση πάρθηκε για την προστασία της υγείας όλων των ανθρώπων.

Η απόφαση όπως ανακοινώθηκε θα είναι σε ισχύ μέχρι την Παρασκευή 10 Απριλίου και το ζήτημα θα αξιολογείται καθημερινώς ανάλογα και με την κατάσταση σχετικά με τον κορωνοϊό.


Παρακάτω η ανακοίνωση

 Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ανακοινώνει ότι, μετά από οδηγίες των Υπουργών Υγείας και Παιδείας, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των ιδιωτικών γυμναστηρίων και των ιδιόκτητων αθλητικών χώρων του Οργανισμού, μέχρι την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020.

Ο ΚΟΑ θα ενημερώνει τακτικά ανάλογα με την εξέλιξη της όλης κατάστασης, την οποία θα παρακολουθεί στενά.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα