Αρχική » Δεν κρύβονται δεν το παίζουν φιλαράκια! και από πίσω “θάψιμο” τα λένε μπροστά!

Δεν κρύβονται δεν το παίζουν φιλαράκια! και από πίσω “θάψιμο” τα λένε μπροστά!

by admin

H ψευτο- σεμνοτυφία και η δήθεν ηθική δεν πείθει τους fans που γνωρίζουν ότι στο σύγχρονο ανταγωνισμό ο ένας «κοιτά να βγάλει το μάτι του άλλου!» Στην ελληνική πραγματικότητα γίνεται έντονη προσπάθεια να φανεί ότι όλοι οι bodybuilders, τα πάνε καλά μεταξύ τους, αν και το θάψιμο σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ανοίγει μεγάλο γραφείο τελετών!

Διεθνώς δεν υπάρχουν αναστολές, κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί αψιμαχίες, ανταγωνισμοί και καταρρέουσες  λυκοφιλίες. Η νέα διαμάχη είναι μεταξύ του τζούνιορ Sergio Oliva που τον γυμνάζει ο Chris Cormier και του “φίλου” Patrick Moore, επίσης στενό φιλαράκι του Phil Heath που τον βοηθά κάποιες φορές.

Ο τζούνιορ Sergio Oliva που θα διαγωνιστεί στο Arnold Classic USA 2020  σε συνέντευξη που έδωσε στην αλεπού του bodybuilding  Dave Palumbo και το RXMuscle αμφισβήτησε τον Patrick Moore ο οποίος κατετάγει 10ος στον διαγωνισμό του Mr Olympia 2019, λέγοντας πως  αρκετοί από τους τύπους που βαθμολογήθηκαν  στην πρώτη δεκάδα στο διαγωνισμό του Mr Olympia 2019 δεν θα είχαν ελπίδα αν ορισμένοι αντίπαλοι τους συμμετείχαν στον διαγωνισμό, φερνοντας ως παράδειγμα τους Phil Heath, Shawn Rhoden και Big Ramy!

Όπως δημοσιεύτηκε αυτό έγινε διότι ο τζούνιορ Sergio Oliva σκόπιμα ανέφερε τον Patrick Moore  που βαθμολογήθηκε 10ος, υπονοώντας ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να υποκλίνονται σε ορισμένα παιδιά του bodybuilding,  επειδή οι καλύτεροι bodybuilders απουσίαζαν πέρυσι!

Καρφώνοντας τον Patrick Moore  λέγοντας, Εγώ δεν ήμουν τόσο τυχερός όσο ο Patrick που βρισκόταν δίπλα στον Juan Morel και τον Akim Williams. Στο πρώτο μου Mr Olympia   βγήκα και στάθηκα δίπλα στο Phil Heath και το Big Ramy.


Ο Patrick Moore που συνεργάζεται με τον Chris Aceto όταν τα άκουσε όλα αυτά απάντησε καταλλήλως στον τζούνιορ Sergio Oliva πριν από  λίγο!

Ο Patrick Moore δεν μπαίνει στην διαδικασία των συγκρίσεων, αποδέχεται νομοτελειακά τις καταστάσεις, ως νέος bodybuilder. Στο 3:20 αναφερει ότι μιλούσαν στο τηλέφωνο και εξεπλάγην όταν βγήκε και είπε όλα αυτά!

Πονηρή η ερώτηση του Dave Palumbo στο 8:30 εάν θα νικήσει ο Sergio Oliva στο Arnold Classic USA την επόμενη εβδομάδα; o Patrick Moore απαντά πως όλοι μπορούν να νικήσουν.

Αξίζει η απάντηση στο 9:50 όπου Patrick Moore αναφέρει ότι όλα αυτά τον έκαναν να γελάσει! τονίζοντας  παράλληλα πως ο ίδιος πότε δεν θα επιτεθεί στα επιτεύγματα (επιτυχίες) ενός άλλου ανθρώπου. Ενώ λίγο αργότερα επισημαίνει στο 10:14  ότι ο διαγωνισμός του Mr Olympia  ήταν το ξεκίνημα της καριέρας του, τώρα οι άνθρωποι γνωριζουν ποιος είμαι ενώ πριν δεν με γνώριζαν. 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα